צריך עזרה דחוף !!!!בשיא הרצינות

צריך עזרה דחוף !!!!בשיא הרצינות

שלום לכולם היום שודרה תוכנית של שומר מסך על הרופא נועם פרט לא ראיתי ולא הקלטתי יש אולי למישהו עותק של התוכנית או מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג עותק של התוכנית זה עניין של חיים ומוות ברצינות !!!! אני מבקש את עזרתכם אני מתחנן לעזרה זה ממש ממש חשוב בתודה לכולכם

any246

New member
ד"ר נועם פרט

זה כבר מקרה שני שאני נתקלת באנשים מוכרים שנפלו לטלפיים הרוצחניות של אמנון לוי. ד"ר נעם פרט הוא אחד האנשים הנפלאים והמוכשרים, רופא מוכשר בטרוף, אדם חם ומתחשב, חביב וסימפטי, דיאגנוזיסט הכי מוצלח שיש, מדבר עם כל אחד בגובה העיניים, ונותן לכל פצינט שלו את ההרגשה שהוא היחיד אצלו. ומצד שני אני מכירה את אמנון לוי - אדם שמחפש את התהילה, לעשות כותרות ולו אף על חשבונם של אחרים. מן הראוי שתתנצל בפני אדם שכזה - אמנון לוי - על אי הצדק שעשית לו . על הוצאת דברים מהקשרם - מה שאתה עושה טוב בדרך כלל. ישר כח - ד"ר נעם פרט - אנחנו אתך .

ד"ר נעם פרט

אחרי שעברתי מס' רופאים אנטיפתים מצאתי אותך!! רופא וקודם כל בן אדם מדהים..באתי ליעוץ וישר ידעתי שאתה תיהיה הרופא המנתח שלי לא משנה מה..וכמה זמן זה ייקח..כזאת רגישות לבן אדם שיושב מולך מסביר את כל הפרטים ודואג שהמצב רוח יהיה מרומם..ד"ר פרט היקר יש לרוב הרופאים מה ללמוד ממך!!!!!אני איתך ש.נ.

yafitc44

New member
לד"ר נועם פרט

גם בבן שלי טיפלת, אתה רופא מצויין, מוכשר, סימפטי, מרגיע מכל הטירוף שבכל הטיפול, זוהי הזדמנות בשבילי לומר לך תודה, אמנון לוי לא מחפש תהילה, כותרות וכו', הוא מחפש צדק מקווה מאוד שלא על חשבון הגב שלך, אני בטוחה שתדע לצאת מזה, סומכת עליך, אתה אחד הרופאים המדהימים שפגשתי. המשך לטפל במטופלך באותה מסירות שבה טיפלת בבני. יפית

any246

New member
תשובה לפזפז

יש לי הקלטה של התוכנית בענין ד"ר פרט.למה זה חשוב לך?

זה חשוב מפני ש..

אני פשוט חייב להראות את הכתבה למישהו שעומד לעבור אצלו טיפול בקרוב מאוד ויש לו התלבטויות לגבי האישיות של הרופא אבל לא לגבי המקצוענות שלו

any246

New member
תשובה לפזפז

אחד האנשים האמינים ביותר שאני מכירה. מכל בחינה שרק תחשוב עליה. אמנון לוי עשה לו עוול נוראי. הוציא דברים מהקשרם, וגם את תגובת עורך הדין ערך וחתך דברים שאמר כדי שהדברים לא יראו טוב. בנוסף לכך - מי ששיקר פה - היתה הממרואיינת - יש לה ביטוח בריאות בחברת הביטוח - אך אמרו לה שם שאם לא תתבע אותם אלא תעשה את הניתוח דרך קופת חולים , היא תקבל חצי מעלות הניתוח - מה שמקובל בחברות הביטוח. היא רצתה גם להרויח מהניתוח וגם לקדם את התור. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

זה חשוב מפני ש...

אני יודע את רוב הסיפור ואני יודע שהוא רופא בחסד אבל אני עדיין צריך את הקלטת יש לך??

אז יש אפשרות

אז קיימת האפשרות לקבל אותה ?? או אך אפשר ליצור איתך קשר קדי לקבל העתק ??

למעלה