צריך עזרה דחוף!!!! זה בקשר לפרדי

DirrtyAngel

New member
צריך עזרה דחוף!!!! זה בקשר לפרדי

ידידה שלי אומרת שיש סרט של פרדי קרוגר עם הבת שלו ואני אומר שבכלל לא הייתה לו בת אז תעזרו לנו מי צודק? אני או ידידה שלי

xander55

New member
ידידתך ../images/Emo129.gif../images/Emo58.gifפרדי 6

בפרדי 6, הבת שלו הורגת אותו עם הכפפה שלו.

pertal

New member
סיום ברחוב אלם 6 זה עם הקטע

בהתחלה עם המטוס?? או על הסט של הסרט על פרדי קרוגר?? כבר שכחתי אבל ראיתי את שניהם או אולי סה בכלל סרט אחר בסדרה?? לא ידעתי שהייתה לו ילדה..... והתמונה שהראו פה בפורום בקשר לילד תינוק שממש דומה לו עם כל הפנים החרוכות וכו.... זה סתם גימיק לתמונה ... נכון?? אני לא זוכר מתישהו שנולד לו ילד.... או אני טועה?

VAMPhantom

New member
קצת סדר אפשרי כאן,נכון?../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

1- כן, יש לו בת, היא הורגת אותו בשישי, הסרט עם הקטע התלת-מימד
2- קטע שמופיע כבסט הצילום, זהו מהסיוט החדש, בו נראה אחד העובדים נחתך מכפפה המחודשת
3- התמונה עם התינוק שנראה כמוהו, אין זה גימיק, זהו אחד מהסרטים בו נראה פרדי צומח מחדש וזה מתרחש במנזר ישן

VAMPhantom

New member
אוי אוי, חטפת את הדיבוק גם-כן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזנר?! טוב, זה עוד בקטנות, אך אט-אט עוד ישתלט עליך... חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשכחתם לענות על שאלה...../images/Emo58.gif

אם התכוונת לאמא של פרדי - קוראים לה אמנדה קרוגר... אם התכוונת לאמא של קתרין הבת שלו - אין בסרט אזכור של השם שלה עד מה שאני זוכרת...

pertal

New member
הדבר הכי הגיוני היא שהבת נולדה לו

שהוא עוד היה איש רגיל.... או שאני טועה?? זתומרת בן כמה היא צריכה להיות ?? 20+?? ואם הילד שלו אמיתי אז הוא נולד למישהי כשהוא היה כבר מפלצת??

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...../images/Emo58.gif

יאפ קתרין הבת שלו נולדה כשעוד לא שרפו אותו, אבל בהחלט הוא היה באותה תקופה רוצח ילדים - אם זכור לכם הקטע שקתרין מוצאת את הכפפה שלו כילדה... אין לו ילד יש לו ילדה - אתה מתבלבל...

D i l D o

New member
../images/Emo58.gif הסברון

לקרוגר אכן יש בת בשם קתרין, את זה מגלים רק לקראת סוף הסרט השישי, עד שמגלים מי זאת הבת שלו, קוראים לדמות שלה מגי נראה לי...היא עובדת בבית לילדים עם בעיות, מעיין פנימיה כזאת. היא נולדה כשקרוגר עוד היה בנאדם רגיל (כן...בטח...הוא היה רגיל...מצחיק!), עוד כשהוא רק רצח את הילדים בשכונה. אשתו של קרוגר היא אמנדה קרוגר - היא גילתה שפרדי הוא זה שרוצח את הילדים בשכונה ואז הוא רצח גם אותה. זהו? הכל מובן? אההה עוד משו...בסוף הסרט השישי קתרין, הבת שלו, הורגת אותו עם הכפפה שלו ועם פצצת עשן קטנה...מוות יפה!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאפ...../images/Emo58.gif

מגי המדריכת נוער שינתה את השם מקתרין ורק בסוף גילו שקראו לה קתרין... טעית במשהו - אמנדה קרוגר היא אמא של פרדי...

VAMPhantom

New member
יאפ....../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אמנדה קרוגר - אימו של פרדי. לורטה קרוגר - אישתו של פרדי. שמו של אביו פחות מופיע, אך חייבים לציין את השחקן שהגיח מעולם הרוק בכדי לגלם אותו!
אליס קופר הרוקיסט, גילם את אביו ב:"סיוט ברח' אלם 6- סופו של פרדי!"

pertal

New member
תגידו..... פרדי קרוגר זה שם מפחיד

או שאני רק חושב?? זתומרת אם לא הייתם מכירים את סיוט ברחוב אלם והסדרה לא הייתה קיימת והייתם פוגשים מישהו עם השם הזה?? זתומרת יש משהו בשם קרוגר שמפחיד... :) אולי בגלל שקשה קצת להגות אותו?? או אולי בגלל הקרו?? חח לא יודע למה.....אולי בגלל הפרדי..... נגיד היו קוראים לו פרדי טננבואום?? לאא.... זה כנראה בגלל הקרוגר

pertal

New member
דרך אגב אל תגידו בגלל שהוא רוצח וכו

גייסון וורהיס זה לא שם מפחיד.... וחוץ מזה אל תשכחו שהוא היה פעם בן אדם (למה שתשכחו, אתם אמתם לי את זה :) )

VAMPhantom

New member
מה מפחיד בשם זה?!

ואגב, יש בארץ אחד מוכר מאוד בשם: פרדי קרובר
זה מפחיד?

xander55

New member
כיף לו ../images/Emo129.gif

הוא נקרא ע"ש אלוהים. אין שום דבר מפחיד בשם הזה, להיפך, שם קאלט מצוין.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חחחח ../images/Emo6.gif תשמעו קטע:

כשהייתי קטנה חשבתי שקוראים לו פרדיק רוגר

pertal

New member
לא יודע.... פרדי זה שם של ערס כזה מ

בת ים :) עם גורמט ענק........ קרוגר קצת יותר מפחיד לדעתי...... :)

למעלה