צריך עזרה דחוף.

צריך עזרה דחוף. ../images/Emo26.gif

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי כאן, מקווה שתעזרו לי. אז ככה, אני בן 18 ויש לי כבר שנה חברה (בת 17) אני אוהב אותה ואני יודע שהיא גם מאד מאד אוהבת אותי (אני חושב שיותר ממה שאני אוהב אותה......) העניין הוא שהיא קצת "קרציה", היא רוצה שאני אלך אליה כל יום ואהיה איתה כל הזמן. כיף לי איתה אבל לפעמים אני רוצה סתם לשבת בבית ולא לצאת הוא לבלות קצת עם חברים שאני כבר בקושי רואה. ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא נפגעת מהר ומתחילה לבכות וזה הורס אותי. זה לא שהיא בודדה, יש לה מלא חברות והיא יכולה למצוא מה לעשות בקלות, העניין הוא שהיא רוצה שנהיה ביחד כל הזמן אבל זה כבר מתחיל להיות מוגזם ולעצבן אותי. הגעתי להחלטה, ואני מתכנן להיפרד ממנה עוד השבוע, העניין הוא שקשה לי כי אני עדיין אוהב אותה וחוץ מזה, אני יודע שזה ישבור לה את הלב (שכחתי לציין - אני חבר ראשון ואהבה ראשונה שלה) ואני ממש לא יכול לעשות את זה. למישהו יש עצה עבורי ?

המתבגרת

New member
עצה

דבר ראשון, אין לי הרבה ניסיון אבל דבר אחד אני מבינה וזה שאם לא נוח לך במערכת יחסים מסיבה כלשהי אתה צריך לפתור את הבעיה או לסיים את מערכת היחסים. אני מבינה את החברה שלך כי אולי היא מתגעגעת אלייך והיא ממש אוהב אותך, קח את זה כמחמאה אבל אם היא חושבת שאתה צריך לבלות איתה כל דקה פנויה היא טועה. מערכת יחסים היא קשר מחייב אבל לא עד כדי כך. תנסה להסביר לה את זה, תגיד לה שלא נוח לך ביחסים האלה ואם היא לא תתן לך קצת מרחב אז אתה תסיים את זה. ואם זה לא עובד אז מה לעשות, תסיים את זה. בטווח הקצר זה קשה כי אתה אוהב אותה והכל אבל בטווח הארוך אני חושבת שזאת ההחלטה הנכונה.

Flickerman

New member
לי הייתה אותה בעייה.

אז נפרדתי מהחברה, כי עם כל הכבוד לכמה שאתה אוהב אתה, אתה חייב מידי פעם גם לנשום בלי שהיא תהיה עליך.. אחרי הכל אתם עדיין לא נשואים. וכן, גם אני שברתי את ליבה. אבל אין מה לעשות...

NICOLE MOORE

New member
thats not how u solve a problem

breaking up is not the answer to your problem breaking up is running away from her because you dont like a specific thing in her behaviour and thats a childish reaction anyways i think that you should talk to her seriously and tell her that you love her (if u really do and tell her that u know that she loves you you should make it really clear to her that you like spending time with her but with that you have your own social and private life and sometimes you feel like staying home or whatever else you should tell her that if she really loves u then she should accept and respect ur request hope i helped good luck nicole

פשוט תספר לה

כמו כל בעיה בחיים צריך לדבר על זה. אני אומר לך את זה מנסיון, גם לי זה הפריע שלפעמים לא בא לי לדבר או לצאת ופשוט דברתי איתה ואמרתי לה שהיא צריכה להבין שכשאני אומר לה שאני צריך לנתק זה אומר לנתק ולא להתחיל לחקור לאן אני הולך ולכמה זמן וכו´ וזה דוגמא לכל הנושאים אם זה יציאות או כל דבר אחר . . . מקווה שעזרתי . . . . . . DJ made in israel

פו-הדוב

New member
לפני שאתה נפרד דבר איתה

לפני שאתה נפרד דבר עם חברה שלך ותסביר לה שאתה צריך גם זמן לעצמך כי כדי לקיים מערכת יחסים טובה צריך גם לתת לבן-הזוג זמן לעצמו.

הצעה קטנה

אם אתה באמת אוהב אותה אל תחפרד ממנה בגלל שטות כזאת קטנה, לדעתי אתה צריך להבהיר חד וחלק שעליכם להתראות עם החברים הישנם ואם היא תתחיל לבכות תנסה לא להשבר ותגיד לה ומה יהיה בעוד כמה חודשים או שבועות (הלימודים או הגיוס) כשלא תוכלו להיות ביחד? עוד עצה יום לפני תגיד לה שמחר אתה לא יכול להתראות איתה ואם היא אוהבת היא צריכה להבין אותי ולא רק זה היא צריכה לראות את החברות שלה כי הן עלולות להיפגע וזה באמת לא כדאי... וזה שאתה החבר הראשון שלה עליך להסביר מה זאת אהבה כי אולי בגלל שאתה החבר הראשון שלה היא מפחדת לאבד אותך. אז קודם עליך לברר למה היא כל כך דבוקה אליך ואז לחשוב על פרידות מקווה שעזרתי בובת זהב

הצעה קטנה

אם אתה באמת אוהב אותה אל תחפרד ממנה בגלל שטות כזאת קטנה, לדעתי אתה צריך להבהיר חד וחלק שעליכם להתראות עם החברים הישנם ואם היא תתחיל לבכות תנסה לא להשבר ותגיד לה ומה יהיה בעוד כמה חודשים או שבועות (הלימודים או הגיוס) כשלא תוכלו להיות ביחד? עוד עצה יום לפני תגיד לה שמחר אתה לא יכול להתראות איתה ואם היא אוהבת היא צריכה להבין אותי ולא רק זה היא צריכה לראות את החברות שלה כי הן עלולות להיפגע וזה באמת לא כדאי... וזה שאתה החבר הראשון שלה עליך להסביר מה זאת אהבה כי אולי בגלל שאתה החבר הראשון שלה היא מפחדת לאבד אותך. אז קודם עליך לברר למה היא כל כך דבוקה אליך ואז לחשוב על פרידות מקווה שעזרתי בובת זהב

למעלה