צריך עזרה דחוף

the_roadrunner

New member
צריך עזרה דחוף ../images/Emo92.gif ../images/Emo70.gif

שלום אנשים
חברה שלי נמצאת כרגע בתאילנד עם עוד שתי חברות. יש להן כרטיס חזרה ארצה לתאריך 1.9. עקב בעייה שצצה להן(מבחנים לאוניברסיטה לאחת מהן) הן חייבות להקדים את החזרה לארץ לתאריכים שבין ה-12.8 ועד ל-17.8. התקשרתי לאל על לבדוק מה הנוהל ואמרו לי שם שהיא תצטרך להירשם ב waiting list. האם מישהו כאן מכיר פיתרון אחר שיכול להבטיח את זה שהן ימצאו טיסה בתאריכים הנ"ל
במידה ולא-מה הסיכוי שהן יוכלו לתפוס מטוס חזרה במידה והן נרשמו ב waiting list?(לפחות כרטיס אחד) מודה על התשובות,

זה תלוי מאוד...

בכח הרצון של אותו הפקיד או הפקידה שמטפלת בהן במספר האנשים שיעלו לאותה הטיסה . אני למשל היה לי קטע כזה באוסטרלייה אחרי המילניום רציתי לטוס חזרה להודו כמה שיותר מה התקשרתי כל הזמן לראותל מה קורה עם זה הצקתי המון (אבל בדרך נעימה ומנומסת) טיפל בי מישהו שעשה מעל ומעבר ואכן הוא הצליח להקדים לי את הטיסה ואני יודע שזה היה כמעט בלתי אפשרי אני רק יכול לאחת להם מכל הלב ולקוות שהן יצליחו להקדים את הטיסה

the_roadrunner

New member
תודה על התשובה ../images/Emo45.gif

לפי מה שנראה לי כרגע הן יאלצו לחזור במועד המתוכנן..("יאלצו"...הלוואי שאני הייתי "נאלץ" להיתקע שם..
).. דרך אגב, אין מצב לפעול מול סוכנות הנסיעות שלהן?הסוכנות נסיעות לא אמורה לטפל בנושא הזה?

ממממ...נראה לי

שיותר טוב זה "להפעיל לחץ" על החזרה עצמה כלומר להתקשר למשרדים של אותה החברה בתאילנד ולנסות לדבר איתם לקחת למשל את השם של הפקיד\פקידה שאיתה הן דיבו (זה מה שאני עשיתי) ואז כל פעם לצלצל ולבקש אותה ספציפית ואז "לשגע אותה" אבל כמו שאמרתי בנימוס ולבקש ולהגיד כמה זה דחוף וכמה זה חשוב אני מאמין שזה יפעל כח רצון פותר הכל ואם יש להם בעייה אני מוכן להתקע שם "בניגוד לרצוני" ואני אפילו אהיה מנומס ואבקש לדחות את הטיסה בכמה חודשים טובים אךךך מה לא עושים על מנת לא להציק לחברות התעופה היום.

למעלה