צריך עזרה דחוף!

צריך עזרה דחוף!

עבודה שאני חייב להגיש מחר. הכנתי סליל של טייפ ריקורדר, כעת אני מעוניין שהוא יסתובב סביב הציר שלו עצמו, אך שתהיה באפשרותי לסובב אותו במרחב איך שאני רוצה כלומר, שלא משנה באיזה זיות הסליל יעמוד הוא עדיין יסתובב רק סביב הציר של עצמו. כיצד אני עושה זאת 3D STUDIO MAX (גירסה 7), תודה מראש.

Redjest

New member
אני חושב

שיש צורך בכתיבת קוד MAX סקריפט בשביל זה, אבל אני לא בטוח.

גבזה

New member
תיצור שתי אנימציות -

אחת עם הציר המרכזי של הסליל והשנייה - אנימציה של תנועת helper לא מרונדר שאליו קשור הסליל.

יש אפשרות שתפרט קצת יותר

אני פשוט תקוע עם העבודה הזו אני חייב עד הערב להגיש אותה. חשבתי שזה משהו פשוט מאוד לגרום לאוביקט להסתובב במהלך האנימציה, כנראה שזה לא כל כך פשוט ברגע שהאוביקט עצמו עומד בזוית. האם יש סקריפט שאפשר לרשום ש"יעשה את העבודה"? כיצד מגדירים משתנים? כיצד מחברים DUMMY לאוביקט... מצטער על העומס של השאלות זה פשוט מאוד חושב. חפשתי באינספור אתרים אבל אף אחד לא נתן תשובה לשאלה הזו, האם היא פשוט מדי אני מפספס משהו? המון תודה.

ic

New member
טוב, לא יודע אם זה מאוחר מידיי

אבל הינה תשובה בכל מקרה,מה שאתה צריך לעשות זה ליצור שני dummys במרכז האובייקט שאתה רוצה לסובב, אחד קטן ושני טיפה יותר גדול (לגודל אין חשיבות, רק ליצור הבדלה ויזואלית) את האובייקט אתה מקשר לdummy הקטן (בעזרת select and link) ואת הdummy הקטן אתה מקשר באותה צורה לdummy הגדול, את ההטיה של האובייקט אתה יוצר ע"י סיבוב של הdummy הגדול ואת הסיבוב שלו אתה יוצר ע"י סיבוב של הdummy הקטן, וזהו זה צריך לעבוד. צרפתי דוגמא...שנה את סיומת הקובץ ל wmv בהצלחה!

הצלת אותי!

תודה בן - אדם. הצלת אותי! למעשה זו הפעם הראשונה שמישהו באמת מצליח לעזור לי בפורום. כאות הוקרה אני אשלח תמונה מתוך הסרטון שאני עושה. הקדמה קטנה: זה קליפ עבור שיר חדש, התמונה של היער והשמיים זו תמונה שהורדתי מהאינטרנט והיא כמובן תוחלף בקליפ לוידאו עם עלילה וכו' וכו' וכו' והזמרת כמובן תודבק לפני הרקע התלת מימדי. ושוב, המון המון המון תודה.

אני לא זוכר בדיוק אייך עושים את זה

אבל אפשר במאיה להשתמש ב graph editor כדי לחזור על אנימציה, וזה נשמע לי טוב לקטע עם הסליל שמסתובב סביב עצמו. שפי

למעלה