צריך עזרה דחוף

ישבנוב

New member
צריך עזרה דחוף

שלום אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל ואלקטרוניקה אבל חסר לי פיזיקה, מתמטיקה ארבע או חמש יחידות ופסיכומטרי. אני מאד הייתי רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר 08 ובקיץ הזה לטייל בדרום אמריקה כלומר יש לי שנה להשלים את שלושת המקצועות האלה. כדי לעשות מכינה של אחת האוניברסיטאות אני חייב פסיכומטרי זאת אומרת שאני לא אוכל לעשות אותם ביחד האופציה השניה שלי היא לעשות את שלושתם באחד המכונים כמו יואל גבע קידום וכ"ו אבל אז אני לא בטוח שהבגרויות יגיעו בזמן כדי להירשם לאונברסיטה האם יש דרך לעשות את שלושתם ולהספיק להירשם ללימודים של אוקטובר 08 באניברסיטה? תודה

ישבנוב

New member
לא רוצה...

קודם כל מהרגע שהישתחררתי מהצבא עבדתי בחו"ל אז מגיע לי את הנופש שלי לפני שאני נכנס למסגרת של לימודים חוץ מזה אפשר לקבל תשובה יותר מפורטת מ- "תוותר על הטיול"

כן ...

פשוט מאוד יש תנאי קבלה מסויימים לקבלה לתואר וצריך להגיד אותם עד מועד מסויים במידה והנתונים לא מספיקים או חסר לך משהו אתה לא יכול להכנס לשנת הלימודים הנוכחית אז לעשות הרבה אי אפשר כמו שאמרת יש מועדי בחינה מסויים של הבגרויות וכו וכו מה שכן אני חושב שאפשר להתקבל על תנאי אתה מתחיל את השנה ויש לך פרק זמן מסויים שבו אתה מחייב לשפר את מה שצריך במהלך הלימודים משהו כזה

כי19

New member
הפתרון בשבילך-אוניברסיטה הפתוחה.שם

לא צריכים בגרות לפני הכניסה. אבל חייבים משמעת עצמית חזקה בכדי להגיע לתואר,כי אין שם כל כך אוירה של חברה ותחרות.

למעלה