צריך עזרה דחופה+סרטון עם כמה בובות שלי

ultralord

New member
צריך עזרה דחופה+סרטון עם כמה בובות שלי

אני חייב,אבל חייב למצוא מקום עם מבחר רחב של פליזים! אני צריך פליז תכלת,צבע עור,כתום,אדום או בכללי למצוא מבחר!!!! אם אתם מכירים איזה מקום כזה,או למישהו כאן יש למכור זה יהיה מעולה... וכמו שהבטחתי וידאו, אז נתעלם לרגע מהרעיון המפגר של הוידאו,הכל בגישה הומוריסטית... http://youtube.com/watch?v=yloJUekPhX8 תקחו את זה בקלות,תודה רבה לכולם ושבוע נפלא

או.קיי אז ככה

תראה בכללי עכשיו זאת לא העונה של הפליז כלומר פליז הוא בד של חורף לכן, צריך לחכות לספטמבר- אוקטובר כדי שיוציאו מהמחסן את הפליז כל החנויות, אבל! תלך לנחלת בנימין ותעבור חנות, חנות ותשאל אם יש להם פליז, לחלק יש אבל לא את כל הצבעים (עדיף ללכת לא ביום שלישי ולא ביום שישי- שיהיה שקט בלי בלאגן) אני יכול להמליץ לך על חנות בנחלת בנימין שלה יש הכי הרבה בדי פליז עכשיו קוראים לחנות "אינדיגו", רמב"ם 13. אבל משהו אחד לא הבנתי, "צבע עור" פליז ועור הם דברים שונים לגמרי! אם אתה רוצה עור תלך לשוורץ פרוות יש להם עור. מקווה שעזרתי, בהצלחה

ooommmr

New member
אייל ב"שוורץ פרוות" יש די הרבה צבעים....

רק תשתדל להגיע שהחנות במוהוליבר פתוחה -שם המחסן... ואם אפשר לשאול .... למה? שבוע טוב,עומרי

היי אולטראלורד.אני מסכימה לגמרי עם רועי ועמרי

החנויות עליהם המליצו אלה 2 מתוך 4 החנויות שאני קונה בהן פליז באופן קבוע. השתים האחרות הן "איציק בדים" שנמצא בת"א בפינת אלנבי-ודרך יפו, ועוד חנות ששמה כרגע זרח מפרחוני ונמצאת בנחלת בנימין, בחלק שכבר מפסיק להיות מדרחוב, בצד ימין (אם הולכים מהמדרחוב וממשיכים לכיוון דרום)בערך באמצע הדרך בין גרוזנברג לאחד העם. אם אזכר בשם אכתוב. הבובות שלך בוידאו מגניבות, וגם העריכה והסאונד מתאימים. אני משערת שקצת עברתי את הגיל בעניין הנוש אבל בכל אופן- סחה

למעלה