צריך עזרה, דיל ל 23.8

צריך עזרה, דיל ל 23.8

מה עניינים חבר'ה? אני ועוד חבר אחד מתכננים ליסוע לשבוע מה-23.8, ומתכננים על מלון 3 כוכבים, לא בית דירות. רציתי לדעת אם למישהו יש דילים להמליץ לנו? באיזה חברות? בגלל שאנחנו רק 2 בחדר הבנתי שזה יותר יקר וההצעות שקיבלנו היו ממש גבוהות. אם מישהו יוכל לעזור לנו נורא נשמח ואפילו ניתן לו נשיקה תודה

RVD אביב

New member
אז ככה...

מלון הרבה יותר יקר ממלון דירות לפי מה שהבנתי אז אני לא ממש ממליץ כי בסך הכל זה מקום לישון בו ולהתפנן בבריכה לא יותר...רוב הזמן אתם תיהיו במסיבות או בים... זה באמת קצת בעיה שאתם 2 תצרכו לחפש טוב טוב בשביל דיל זול... אני ממליץ לכם לחפש עוד 2 שותפים שטסים לבד ותסגרו ביחד דיל ל4 אני יודע שיש עוד כמה שהם 2 ומחפשים שותפים, אז תשאיר פה איסיקיו או משהו וכבר יצרו איתך קשר אני מניח. נ.ב אני מוותר על הנשיקה

אוקיי

אז למקרה שיש כאן 2 אנשים (בנים, בנות) שמתכננים לטוס ב 23.8 לשבוע, דברו איתי באיי סי קיו 148776490 אם מלון עדיין יהיה יקר מידי, נסגור על בית דירות

RVD אביב

New member
בהצלחה אחי...

דרך אגב אני ועוד 2 חברים גם כן במאוס בתאריך שלך... יהיה שמייייח

antonii0

New member
סבבה אני גם מחפש

סבבה מאיפה אתה אני גם מחפש לסוע ב23

shayavr1

New member
אנחנו גם 2

אני וידידה טובה שלי סגרנו בטוסקוס נאפה הוטל, שבוע ימים . הדיל עצמו עלה לנו 530 $ כולל ביטוח וכו' אבל אחרי מעט קומבינות שילמנו רק 420 $. שני אנשים בשילוב עם מלון - זה המחיר שייצא לכם, 500 $ לשבוע + -. אם תתפשרו על בית דירות או מלון ברמה יותר נמוכה אז תשלמו טיפה פחות. השאלה מה אתם רוצים. אנחנו למשל לא רצינו להיות במלון רעשני יותר מידי ולכן סגרנו במלון ולא בית דירות

למעלה