צריך עזרה ועצה

n i v1

New member
צריך עזרה ועצה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה עושים עם 100 קלטות וידאו של טרק שמעלות אבק? קלטות שאספתי בערך 8 שנים? יש לכם רעיון בשבילי?

oblique

New member
ל"ג בעומר עוד חצי שנה בערך....

לא סתם.... הנה מה אפשר לעשות: יש כאלה מכשירים שממירים מוידאו אנלוגי למחשב הם עולים בערך 250 ש"ח לדגמים הפשוטים (קופסה ושלושה חיבורי קומפוזיט) כמובן שאתה חייב כרטיס טלוויזיה בנוסף.... אם יש לך כרטיס טלוויזיה נראה לי שזה סבבה... פשוט כל לילה תשב על קלטת או שתיים ככה עד סוף השנה(העברית לא האזרחית כמובן..) תסיים להמיר את הכל. וכמובן תצרוב את הכל על DVD וככה יהיה לך אוסף DVD (אם כי באיכות VHS רגילה+-) לפי רצונך. תוכל ליצור מארזים מבוססי נושא (כלומר "רוחב" ולא "אורך" או שמא להיפך?) או מארזים מבוססי פרקים.

Bajoran Priest

New member
והנינים מה?

וואו, הילדים שנולדים היום בטח יחשבו שקלטות זה משהו יותר מיושן ממה שאנחנו חושבים על פטיפון.

הילדים שנולדים היום לא יודעים מה זה

פטפון עוד יש אצל סבתא שלי. אבל את הקלטות מכל האירועים המשפחתיים היא כבר המירה לדיוידי.

subatoi

New member
בין אם תרצה להיפטר מהן

ובין אם תרצה להמיר אותן איכשהו ואז להיפטר מהן, אני בטוח שיש מי שיקפוץ על המציאה לקחת או לקבל אותן. אפשר לשאול גם פה וגם בפורום המועדון.

אכן דילמה בעייתית

גם אני ניצבת מולה, ולצידי יש עגלת טלוויזיה שמדפה התחתון כורע תחת מטענו המאובק, וארון אחד מתחת לשולחן שגם הוא מלא עד אפס מקום. יש אפילו קלטות מקוריות שבזמנו הוציאתי עליהן 80 ש"ח לאחת! הזוועה! והיום לא שוות יותר מאטב כביסה.

n i v1

New member
בינתיים, בשביל הכבוד

איחסנתי את כולן על מדף אחד שהפך לדחוס עד אפס מקום. בינתיים. עד שאתחיל לקנות. אני אצטרך לוותר על הכל בבוא היום

AKIRA972

New member
זרקתי לפני שבוע 25 קלטות ישנות

בעיקר אנטרפרייז ששודר עוד בזמן ערוץ 10 ו-חלל עמוק 9 ו TNG מחינוכית 23 דור הולך ודור בא

למעלה