צריך עזרה, זה דיי חשוב

yagluli

New member
צריך עזרה, זה דיי חשוב

לא מזמן נפגעתי בתאונת דרכים שהחלק שלי בה היה שהייתי נוסע באוטובוס של חברה גדולה מסויימת, חברי לנסיעה אמרו לי שהם כבר סיימו עם כל הבלאגנים בלי משפט וכל אחד מהם יצא, בוא נאמר, עם סכום מכובד מאוד של כסף, ואני שנפגעתי בגב והכאבים שלי לא פוסקים כבר חודשים, גם רוצה לתת ביס בעוגה הזאת... איך אני מתחיל , מה אני צריך לעשות ? יש לי את כל המסמכים מהמשטרה והבתי חולים.. לאן אני הולך עם זה

תאונת דרכים

במקרה של תאונת דרכים, יש להגיש תביעה כנגד המבטחת של הרכב בו היית בזמן התאונה. לצורך הגשת התביעה, יש צורך באישור המשטרה וכן בכל המסמכים הרפואיים שצברת בעקבות התאונה. אם כל המסמכים הללו מצויים בידך כבר, כל שנותר לך לעשות, הוא לפנות לעו"ד המתעסק בתביעות נזיקין בכלל, ובתאונות דרכים בפרט, ולהגיש תביעה לבית המשפט. אם הנזקים שנגרמו לך, אינם קשים במיוחד, ולא נותרה לך נכות מהתאונה, אזי ניתן אפילו לסיים את התיק בפשרה בטרם הגשת כתב תביעה לבית המשפט, שזהו הליך מהיר יותר, אולם רצוי שעו"ד יראה את המסמכים שבידך כדי להעריך ולשקול לאיזו דרך לפנות.

yagluli

New member
אולי לא הייתי ברור,

כתבתי פה שהחבר'ה שהיו איתי בתאונה ונפגעו כמוני פגיעות בגב ובצוואר, הן כבר הגיעו תוך חודש להסדר עם החברה על קבלת פיצויים, בלי עורך דין ובלי יותר מידי כאב ראש. תודה על התשובה בכל מקרה ! שבת שלום

טיפול עצמאי בתיק תאונת דרכים

שלום רב, כמובן ששמורה בפניך האופציה לפנות ישירות לחברה, ואם מדובר בגוף גדול אז כנראה שיש מחלקה מסודרת שמטפלת בכך. ההמלצה החמה יותר, היא כמובן לטפל בכך באמצעות עו"ד, כי הוא יותר מקצועי, מומחה בתחום, ומירב הסיכויים שהתוצאה הסופית שתקבל היא המקסימלית, בניגוד לטיפול עצמאי, שלמשל מנסים להפחית עלויות ולפצות בסכום נמוך יותר, תמורת מה שאתה קורא לו "בלי כאב ראש ומהר". בברכה,

למעלה