צריך עזרה לא הכי שיגרתית

popp

New member
צריך עזרה לא הכי שיגרתית ../images/Emo13.gif

יש היום יום הולדת לידידה טובה שלי ואני רוצה להרים כוסית, כלומר לעשות לחיים. אבל אני רוצה לברך אותה ולאחל לה בכמה מילים לפני שעושים לחיים. אז אני צריך כמה משפטים טובים אם אפשר
*אני יודע שלכל בחורה זה שונה, כל אחת זה אופי אחר, ומשהו אחר מתאים לה, אז אני מבקש שתזרקו כל דבר ואני בטוח שהרוב יתאים לה. ותאמינו לי שהמשפטים שייתאימו לה הם יצאו לי מהלב. המון תודות על העזרה. זה יהיה אקטואלי עד היום (יום שישי) בשעה 20:00. שוב תודה לעוזרים.

לא ממש עזרו לך כאן, אה?....../images/Emo4.gif

האמת ראיתי אותך כאן מוקדם יותר אבל זאת באמת שאלה קשה, גם לא אמרת כלום על הבחורה, בת כמה היא, מה היא אוהבת, מה היא עושה.... שאלה בעייתית בלי הנתונים הבסיסיים האלה. אז תשמע, בכללי אנחנו מאחלים לבן אדם דברים שהוא היה רוצה שיקרו לו, ז"א - אם היא לומדת למשל תאחל לה הצלחה בלימודים, אם היא מחפשת אהבה אז שתמצא את אהוב חייה, אם הוא כבר מאוהבת במישהו אז שתמצא אושר (אל תגיד לה שתצליח דוקא איתו, לא חייב, העיקר שתמצא אושר) אם יש בעיות בבית אז שיהיה לה טוב בתחום הזה, וכה הלאה. מבין? זה פשוט. טוב, כמובן שאתה צריך להיות יצירתי, כי יש לה תחומי עניין שאתה יודע עליהם ואני לא - אוהבת איזה ספורט מסוים או נורא רוצה לנסוע לתאילנד, אני יודעת... אז שיהיה לך בהצלחה חמוד, כל הכבוד על הרצון הטוב, כייף שיש ידיד כמוך.

למעלה