צריך עזרה לגבי דיג על פיתיון חי

arik ostrovsci

New member
צריך עזרה לגבי דיג על פיתיון חי

שלום קוראים לי אריק הייתי שמח לקבל עזרה לגבי דיג על פיתיון חי כגון אילו קרסים צריך, אילו דגים עדיף לשים על הקרס, מקומות ספציפיים מומלצים לדוג בהם, איך לשים את הדג (הפיתיון) איזה חוט צריך והאם צריך משקולת או מצוף... אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי.

helpmeplz

New member
הסבר

לפי מה שהבנתי מחברי הפורום, אתה צריך לדוג עם רולר, משקולת כבדה, בלי מצוף. זורק רחוק כמה שאתה יכול, לפתוח את הקלאץ´ כמעט עד הסוף ולשים על הסטנד... אבל אני לא יודע איך מרגישים כשדג בולע את הפיתיון... אה, והדג של הפיתיון צריך להיות עד 15 סנטימטר!

שלילי חזק לגבי המשקולת

הפתיון בין 10 עד 15 ס"מ ומשקולת לא יותר מאשר 20 גרם בשביל לתת לדג הפצוע הפתיון יכולת תזוזה... בהצלחה

seafox

New member
המממ..... באילת,הייתי יכול להגיד

דברים אחרים. אנחנו משתמשים כאן בשיטות אחרות על חי. דבר ראשון,חוט ביד ולא עם מקל. עופרת, לא דבר נחוץ ואם ממש רוצים אז קטנה רק בשביל שהדג לא ירוץ חופשי לכל מקום ויהיה יחסית חופשי להסתובב אבל שירד גם לקרקע או לאמצע הדרך,תלוי בדגים שמחפשים. הממ...גודל של קרס....תתחשב בגודל הדג שאתה חושב לתפוס ובגודל הדג שאתה שם על הקרס. איפה לשים את הדג? אתה יכול לשים אותו קצת לפני הזנב למעלה בגב (חרוז), יש כאלה ששמים אותו ליד הראש, יש כאלה שתופסים אותו מהפה...אבל שוב,זה תלוי,אם אתה עם רולר,אז כדאי שתשאל דייגים שדגים על חי עם רולר...באשר אליי,אני דג על חי עם חוט.... מקווה שעזרתי וברוך הבא!

למעלה