צריך עזרה להתגבר על הביישנות הזאתי!!!

roey212

New member
צריך עזרה להתגבר על הביישנות הזאתי!!!

אני בן 25 עוד מעט, תל אביבי במקור, היו לי כבר שתי חברות בעבר, אחת שנה ואחת שנתיים, היו לי הרבה בנות בעבר,שהכרתי פה ושם,והיה ממש כייף בסך הכל. אבל. אבל גדול, מאז שנפרדתי מהחברה שלי , לפני שנה בערך אני לא מצליח להתחיל עם בנות, ויש לי ממש רצון חזק להיות עם מישהי כבר ! אני ממש מתבישש, לבוא אל מישהי ולהתחיל לדבר איתה, וזה הורג אותי כי אני מפסיד כל כך הרבה, אני יודע שתשובה לבעיה זו היא מאוד פשוטה, פשוט להתגבר על הפחד ולאזור אומץ ולהתחיל, אבל אני מצליח, ואני מפסיד כל כך הרבה, לדוגמא היום הכרתי איזה מישהי, לקוחה, במהלך העבודה, ודיברנו הרבה זמן, ורואים שהיא זורמת בשיחה ,ואני כמו אידיוט בסוף לא ביקשתי את הטלפון שלה,פשוט הלכתי לדרכי, ואני אוכל את עצמי מבפנים עד כמה שיצאתי אידיוט. וזו לא פעם ראשונה לא מזמן הייתה לי גם עוד הזדמנות כזאת ופשוט פיספסתי אותה... מה לעשות? אני על סף ייאושש....

../images/Emo42.gifהיי ROEY

האם יש דרך בה נוח לך יותר לבקש מספר טלפון? דווקא במה שאתה מספר מהשיחה עם הלקוחה, אני מניחה כי יש לך אפשרות להגיע אליה או להשיג את הטלפון, תוכל אולי לכתוב לה SMS עם שאלה, האם זה בסדר שתתקשר אליה... באופן כללי, תחשוב על דרך שמקלה עלייך ואל תנסה לעמוד על כך שאתה חייב להתגבר. האם התחלת פעם עם בחורה שלא בדרך זו של בקשת טלפון? דבי.

roey212

New member
כן אבל החברות שלי לשעבר, היו בדרך כלל בנות...

שהכרתי דרך ידידות.. אז איכשהו נוצר קשר לאט לאט מדברים ועד שאני מציע לצאת לוקח שנה.. נאמר יש אחת שאני עכשיו מדבר איתה, היא נפרדה מהחבר שלה לפני חיצ שנה, וממש זורם לנו השיחה בייחד, אני מדבר איתה הרבה במסנג'ר, פוגש אותה במסיבות שותים בייחד צוחקים הרבה, אבל אני לא יודע אם היא רוצה שזה ילך לכיוון של משהו רומנטי.. זה הקטע, אני חושב שהיא רוצה אותי בתור ידידה... חושב.. מה לעשותתתתתתתת

ihatemonday

New member
עצה קטנה

אולי תתחיל מקטן, תספר לה על מקום נחמד שהיית בו לאחרונה (בית קפה או בר, מה שנוח לך יותר) ואז תגיד לה משהו כמו, אני אקח אותך לשם בהזדמנות... אם היא לא תתנגד אבל גם לא תנדב זמן ספציפי, תחכה כמה ימים ואז בנונשלנטית תזכיר לה את זה, משהו כמו את זוכרת את המקום הזה והזה שסיפרתי לך עליו, אז אולי נקפוץ לשם ביום כך וכך, נשמע לך משהו שאתה יכול לעשות? היום בעידן האינטרנט והסלולרי יותר קל לביישנים....

roey212

New member
חחח רעיון נחמד,

אבל אני מת לדעת אם היא גם רוצה, אני אנסה לעשות זאתתת... תודה רבהההה

מסכימה עם ihatemonday

בנושא האינטרנט. אם אתם מתכתבים במסנג'ר, זה מאפשר לכתוב מילים שפנים אל פנים קשה יותר. נשמח לשמוע ממך בהמשך

ihatemonday

New member
שיהיה לך בהצלחה

וגם אם לא זו יבואו אחרות (-: אם בא לך ספר איך הלך...

למעלה