צריך עזרה - מאיפה מתחילים?

asaflir

New member
צריך עזרה - מאיפה מתחילים?

התחברתי לתוכנה ואז על ההתחלה הוא אמר לי שיש 4 טוטוריאלים (מדריכים) שמסבירים איך לתקשר וכו'...ואחרי שאני גומר אותם אני יוצא ל"עולם האמיתי". ניסיתי להסתובב בעולם אבל לא מצאתי שום מדריך...אז אם מישהו יוכל לעזור בזה...חוץ מזה עוד כמה שאלות 1) איך מרוויחים כסף? רק התחלתי, רק בעבודות? 2) יש עבודות קבועות או שאם אני קונה שטח משלי אני יכול ליצור שם עבודה ולהציע את השירותים שלה לאחרים 3) למה לוקח לזה דיי הרבה זמן להגיב? יש לי כרטיס מסך של 512 מגה וזה דיי מוזר שזה זז קצת לאט... תודה לעוזרים

אושRתי

New member
ברוך הבא לפורום

אתה מוזמן להסתכל בהודעות מנהל בצד שמאל של הפורום, במאמרי הפורום ובשאלות נפוצות בהצלחה.

asaflir

New member
תודה

קראתי את כל זה וזה לא ממש עוזר...בבקשה מישהו מוכן לעזור???

asaflir

New member
אף אחד לא רוצה לעזור?

בבקשה אין פהנ איזה מישהו שמוכן לבוא להסביר לי באייסיקיו או מסנג'ר רק את הבסיס... פליז ותודה לעוזרים

טליה1233

New member
תוכל לשאול בצורה ברורה יותר?

מציעה לך שלפני שתתחיל לעבוד, למד להכיר אנשים... פנה ל-sandbox הקרוב אליך ושם תוכל למצוא אנשים שימצאו חן בעיניך. יש מקומות שבהם מחלקים כספים (סיכוי פעוט לזכיה קיים מליקוט העצים). בד"כ אנשים (חברים) הם אלו שיפנו אותך למקומות הטובים. בהצלחה

טליה1233

New member
זה מגרש משחקים ב-SL ../images/Emo13.gif

יש הרבה (נסה את Lozi - בעזרת המפה הגדולה הקלד השם ועבור לשם. זה שם ה-Sim. אם אתה כבר שם, חפש את Madcow או את Bo או את Al או את Biran או את Dirk.... יש עוד אנשים טובים שם שבשמחה יעזרו לך
ואם כבר אתה פוגש בם, מסור להם דרישת שלום חמה חמה מ-Sky[lanet
)))) ) - בעזרת search הקלד sandbox ובחר מהרשימה. פשוט תתנסה. אלו מקומות נהדרים להכיר אנשים, ללמוד הרבה על SL, ללמוד לבנות - כל הדברים שם הם בנייה! אתה תגלה שאין כמעט צורך לקנות, אם תפתח כישורי בנייה
)) חוץ מזה, אתה תקבל המון דברים מחבריך וגם תוכל "לרכוש" (בחינם
) כמעט את כל אשר אתה חפץ לו.... נסה את The free Dove .... יש גם את ה- Dumpster המעולה
בהצלחה
ואתה יכול לשאול כל שאלה

למעלה