צריך עזרה מהמהנדסים שבינכם

צריך עזרה מהמהנדסים שבינכם

צירפתי 2 תמונות שבהם מצולם הקיר שאנ ירוצה להוריד בכדי להרחיב תחדר שלי .סימנתי באדום תחלק הגדול שאני מתכוון להוריד חשוב לציין שבשלושת הקומות החדרים זהים בגודלם ובאותו קיר כמו כן הקיר התומך נימצא בצד וגם סימנתי אותו אני רוצה חוות דעת אם אפשר להוריד אותו לגמרי או חלקית

זה לא קיר תומך אלא עמוד

קודם כל בעמוד לא נוגעים באשר לקיר צריך לפנות לתכניות ולקונסטרוקטור . בדרך כלל אם הקיר מבלוקים אפשר להוריד אותו אבל רק עם אישור של קונסטרוקטור

ברור אני יודע

שלא נוגעים בעמוד .!דיברתי אם הערייה ואין להם תכניות יש רק סרטוטי של קשורים לזה . יש למישהו טלפון של קונסטרוקטור באזור הקריות .?.אני רוצה להתחיל לעבוד שבוע הבא .

fireman

New member
אל תהיה בטוח

קיר 10 ס"מ יכול להיות גם קיר טרומי מבטון מזויין.

לא ניראהלי הגיוני

י לרוחב הקיר יש כמה סדקים שנוצרים אם השנים ורואים שזה קיר בלוקים לא פחות ולא יותר

fireman

New member
ראיתי שכתבת שאתה מתכוון להביא

קונסטרוקטור.... הוא יוכל לענות לך גם על הסוגיה הזו.

mol3

New member
על פניו, לא נראית בעייה, אבל...

אתה צריך שמישהו עם הבנה יבדוק את הקיר. בבדיקה חזותית + מידע שמסרת; 1. בקצה הקיר יש עמוד. 2. בקיר עצמו יש כבר פתח דלת. 3. הקיר בעובי 10 ס"מ. 4. הקיר הוא קיר פנימי. 5. לא נראית אפילו קורה מלמעלה. לפי כל אלו,מדובר בקיר בלוקים פנימי (מחיצה פנימית) בעובי 10 ס"מ. על פניו לא נראית כל סיבה שתמנע להסיר קיר זה. אבל, צריך לוודא באמצעות מישהו שמבין שיבחן את הקיר באופן יסודי, כלהלן; 1. ע"י אימות כל מה שכתבתי למעלה על הנתונים. 2. ע"י קידוחי ניסיון וגירודי טיח לחשיפת הבלוק.

fireman

New member
שהחיינו!

בפורום שיפוץ ובניה איזה גולשת מחפשת אותך בנרות בקשר לאיזו מערכת אזעקה

mol3

New member
שמתי לב..

רק שאם היא לא היתה מחליפה כל יומיים שם משתמש, היא כבר מזמן היתה מקבלת את התשובה שלי

fireman

New member
אגב, יש לי איזה "חוב" קטן לפרוע

זוכר את השרשור הזה? http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1630&msgid=92458331&archive=1 בדקתי את נושא ההנדסאים. לימודי הנדסאים הם במגמת ניהול בניה כפי שכתבת ונמשכים שנתיים (4 סמסטרים) בכדי להיות הנדסאי מוסמך לתכנון מבנים יש צורך בסמסטר נוסף - חמישי. כך שבמילים כאלה או אחרות, מדובר בתוספת של כמה קורסים... אני מניח סטטיקה, חוזק וכו....

למעלה