זולה היא לא..היא יצוקה ומישהו שהוא מבין קצת יותר טוב ממני אמר שהיא טובה. מים בכד יש אני אכן שואף ולא נושף אז מה אני אמור לעשות?? איך אני מכין ראש טוב? איך אני אוטם אותה כמו שצריך?
יש גומיות בכל המקומות אין חור בצינור אני משתדל כמה שיותר שהטבק לא יהיה צפוף. החורים למעלה זה הולך ככה: אני עושה קודם חורים בחצי אחד של הראש (עם סיכת ביטחון) ואז כשנגמר הגחל הראשון אני מדליק חדש ושם אותו בצד השני
זה נכון, לאחר שמעשנים הרבה מאוד, זה דיי פוגע בחוש הטעם. הטבקים היחידים שאני מרגיש עכשיו זה לימון תפוח מנטה אפרסק וגם קצת בננה אבל זה רק כשיוצא ראש משהו לפנים..
ואללה אני מעשן שלוש שנים פול פול...אני מסיים חבילת גחלים ביום.. ואני מעשן הרוב תפוח ואני מרגיש את כל הטעמים האפשריים לא משנה מתי ואיפה...לא יודע מה עובר על הנרגילות שלכם אצלי זה אפילו הולך ונהיה יותר מידי חזק כי זה עודף תפוח...
חוזק תמיד מרגישים.. אבל הטעם הכללי הזה של הטבק ניהיה חזק ובזמן האחרון ורק אותו מרגישים. תנסה לעשן בנרגילה אחרת ותראה בעצמך! אני מרגיש הבדל רק אם אני מעשן נענע\מנטה(מה שזה לא יהיה)
אני מתכוון שאתה מעשן תפוח כמה ראשים ואז שם בננה ואתה בקושי מרגיש הבדל (טוב לא בטוח לגביי בננה.. אבל הטבקים הרגלים כמו תות\תפוח\מלון\מנגו לא מרגישים כלכך -אני לפחות)