צריך עזרה מהמנוסות בנושא:

• פותח הנושא M.Z
  • פורסם בתאריך

M.Z

New member
צריך עזרה מהמנוסות בנושא:

בני בן 4 חודשים ילד בריא , פעיל, ומפותח. בד"כ הוא נינוח ואינו בוכה, למעט במצב הבא: בכל יום בשעה קבועה אנחנו רוחצים אותו ומלבישים אותו ואז הוא עובר לאימו להנקה ולשינת לילה. בכל פעם מהרגע שמוציאים אותו מהאמבטיה ועד הציצי של אמא, הוא צורח ובוכה בכי קורע לב עם דמעות. יש לציין שאין קשר בין רמת הרעב לבין רמת הבכי, זה יכול לקרות גם במצב שלפני אמבטיה הוא שותה כמה "שלוקים" ועדיין צועק באותה רמה. מישהו/י יודע/ת כיצד ניתן להמנע מהמצב הזה?

מיכללב

New member
יכולות להיות כמה סיבות

אולי הגזים עדיין מציקים? אצלינו זה היה קורה קבוע בשמונה בערב...אולי הוא לא אוהב אמבטיה? תנסי לשנות את סדר הפעולות,אולי תשני את השעה...תקדימי את כל התהליך בשעה ותראי אם עדיין יש את אותה הבעיה...קשה לי להאמין שהוא בוכה מרעב...ואולי..החניכיים כואבות? תנסי לבודד כל פעם משתנה אחר....בימים הטרופים והמטורפים שאני עברתי את זה אמרו לי שכל דבר זמני...ועכשיו אנחנו בשלב השיניים ושלא רוצים לישון רוצים להשתגע...לכל שלב...מתחשלים!!! בהצלחה

הנשוי

New member
מה עם המנוסים?????

עכשיו לא אגלה לך

דסי אשר

New member
עולה המחשבה - אמבטיה

מההוה חוויה נפלאה ומתישה (כמה מאתנו כמעט נרדמים באמבטיה?), אז אולי הוא צועק כי כל מה שהוא רוצה זה לנוח, ולנוח בנעימות, מהר ככל האפשר= בחיקה של אימו עם הציצי הנהדר בתוך פיו? לא שקרה כך אצלי, אבל אין ילד/אדם דומה למשנהו. אפשרות? שנה טובה, דסי

לאה_מ

New member
אולי הוא פשוט יודע כבר מה עומד

לקרות ואין לו סבלנות לחכות... אם כך, הפתרון היעיל ביותר הוא פשוט להלביש אותו במהירות האפשרית. אבל יתכן גם שאם תשנו קצת את שגרת השינה הוא לא יקשר את המקלחת להנקה הקרבה ויהיה רגוע יותר.

נורית מ.

New member
גם עם הבן שלי היה ככה

והוא היה ילד שלא בכה בכלל. אף פעם. רק אחרי המקלחת. הוא כבר בן שנה וארבעה חודשים. בזמנו גם לא ידעתי למה זה קורה אבל ההשערה שלי היתה או שהוא נהנה מהאמבטיה ומביע את מחאתו על שהסתיימה או שהאמבטיה מאוד עייפה אותו והוא רצה כבר להיכנס למצב ציצי ולישון (אגב זה לא היה רעב כי הנקתי גם לפני האמבטיה). בכל מקרה מה שעשיתי היה מיד אחרי האמבטיה להניק אותו, כמו שהוא עדיין רטוב עטוף במגבת. ורק אחרי כמה דקות לחתל ולהלביש.

למעלה