צריך עזרה מחברי הפורום.

174M4R

New member
צריך עזרה מחברי הפורום.

אם מישהו יכול לנסות להוריד את העץ מהתמונה זה יהיה נהדר! אני יודע שמישהו כבר עשה את זה אבל הוא גם הוסיף כמה שטויות. אני רוצה את המכונית כמו שהיא רק בלי העץ. http://img275.imageshack.us/my.php?image=dscf28457wn.jpg תודה מראש
איתמר

masterboy

New member
זה ממש בעייתי

שמעלימים דברים בפוטושופ מסתמכים על דגימה של מקום אחר בשביל למלא את החסר. כאן ממש צריך לצייר את המכונית וזה מאוד מאוד קשה לעשות שזה יראה אמיתי.

174M4R

New member
אני צריך רק את המכונית.

אני צריך רק את המכונית. אתם יכולים גם לקשקש על הרקע אם בא לכם..

Sp00nk

New member
כבר עשו את זה, לא?

או שהדמיון שלי שוב משחק איתי משחקים?

174M4R

New member
WTF

אמרתי שאני רוצה שיורידו את העץ. אמרתי שאני צריך שיורידו את העץ רק איפה שהוא עולה על המכונית. אני צריך רק את התמונה של המכונית נקיה בלי עץ. כל המסביב לא חשוב.

Sp00nk

New member
סלח לי,

אבל זה נדמה לי כמו רצון\בקשה חסר כל בסיס הגיוני. למה לעזאזל שתצטרך את זה?! אתה רוצה תמונה של האוטו הזה - תוכל למצוא אלפים באינטרנט באיכויות הרבה יותר טובות ממה שצילמת. ואם זה אוטו של מישהו שאתה מכיר, ולכן אתה צריך דווקא את התמונה הזו ואחרת לא תעשה את העבודה - אז תפסיק להתעצל ולך צלם אותו עוד פעם, הפעם כמו שצריך. אתה שוכח שלעשות עבודות בפוטושופ זה אינו דבר פשוט, ולוקח הרבה זמן. כל מי שביצע עריכה פה עבורך, לא הערכת אותו כראוי. לשרוף שעה, שעתיים, או אפילו 5 על עיבוד בשבילך, ואתה בקושי מייחס את ההערכה הדרושה. לפחות "תודה רבה על המאמץ" אם העיבוד הנעשה זה לא מה שהתכוונת. שנית, אתה חייב להבין שאנחנו לא קוסמים. כמו שכבר הוזכר, אי אפשר לשחזר את המכונית מאחורי העץ, או להעלים אותו. אם המידע (התמונתי) אינו שם, אז הוא פשוט אינו שם. אתה לא יכול "להעלים" דברים בפוטושופ. אתה יכול לצייר על התמונה, לערוך אותה, לעוות אותה ולשנות אותה. אבל זה הכל עיוות ידני, אתה לא יכול לבחור את מברשת הקסם של מחיקת דברים ולמחוק את העץ איתה. -דן.

174M4R

New member
תקשיב לי...

עשיתי לא מעט עבודות בפוטושופ. ולא מעט שינויים של מכוניות בפוטושופ. אני בעצמי ניסיתי לפחות 3 פעמים להוריד את העץ.. אם ניסית ולא הצלחת-אין לי ממש בעיה עם זה. תודה שניסית. אם לא ניסית בכלל - גם אין לי בעיה עם זה
אם תסתכל על הודעות שלי בפורומים אחרים אז תדע שאני משתמש כמעט תמיד בבקשה ותודה
אם אתה לא מאמין אתה מוזמן להכנס לפורום תוכים (מספר 781) ולראות בעצמך. או להכנס לפורום תוכים בהייד פארק
אם יש לך בעיה איתי אתה מוזמן לדבר בפרטי
איתמר.

174M4R

New member
כבר אמרתי

שמה שעשו זה עם תוספות של כל מניי דברים. ואני רק צריך להוריד את העץ ולהשאיר הכל רגיל.

masterboy

New member
תחשוב בהיגיון

מאיפה אתה חושב שיגיע המידע בשביל להשלים את המקום שהעץ מסתיר? אני לא מכיר מקום אפשרי כזה אלא אם יש לך תמונה של אותה מכונית בזווית זהה. אנחנו נצטרך לצייר את המקום שהוסתר וזה יצא די רע.... שמעלימים דברים בפוטושופ מחליפים אותם בחלקים אחרים שנדגמו מהתמונה. לדוגמה אם יש לי שמים עם כוכבים וירח ואני רוצה להוריד את הירח אז אני אעתיק קטע שמיים עם כוכבים ואדביק אותו במקום הקטע של הירח. אבל כמובן שהשיטה הזאת עובדת רק שיש לנו איזה תבנית שחוזרת על עצמה או רקע אחיד.

TAZ!

New member
אז תבקש ממי שעשה את זה...

tstorm - שיעשה זאת שוב...

קונטי1

New member
כבר עשו את זה... הינה קישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=61271123

למעלה