צריך עזרה ממשיהו שמבין

PSYCHO 98

New member
צריך עזרה ממשיהו שמבין

אז ככה אני רוצה להקליט סט מהפלטה למחשב הנייד , עכשיו עם איזה תוכנה אני עושה את זה ובאיזה חיבורים אני משתמש ואיך אני מחבר את כל העסק. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאד

דור דקל

New member
היי

כבל RCA ל-PL קטן (מיציאת booth או rec מהמיקסר ל-IN בכרטיס הקול במחשב). לגבי התוכנה, אני ממליץ לעבוד עם soudforge, למרות שיש גם הרבה תוכנות חינמיות פשוטות יותר שיכולות לעשות את העבודה.

ג י ל ב ו

New member
לא מומלץ

להקליט דרך הכרטיס קול של המחשב. תנסה להשיג כרטיס קול חיצוני USB או שתקנה, כי אם אתה עובד עם המחשב אז זאת השקעה שווה . האיכות הרבה יותר טוב גם בהקלטה וגם בהשמעה מהמחשב. תהנה

דור דקל

New member
לא צריך להסחף

הבנאדם רק רוצה להקליט דמו. דרך כרטיס הקול זה בהחלט מספיק.

PSYCHO 98

New member
באמת תודה על התגובות, אבל.....

עדיין לא הבנתי איך מקליטים , והאם הכרטיס קול המובנה של הלפ טופ מספיק? ומישהו אמר לי משהו על איזה תוכנה אודיו גראבר ,מכירים? איך היא? ואיך אני מקליט עם הסאונדפורג? חחחח כמה שאלות , אם יש למישהו פתרון קל אני אודה לו מאד הא כן ותודה לכ מי שעזר

ג י ל ב ו

New member
cool edit pro

תוכנה מעולה אני ממליץ. ועדיין אני חושב שאם מישהו קונה מחשב נייד בשביל עבודה במוסיקה(לא ברור לי אם אתה עובד עם המחשב נייד אבל בכל זאת) מומלץ להוסיף כרטיס קול חיצוני. ככה אתה תוכל להשתמש ביציאה של הכרטיס המקורי של המחשב בתור מוניטור וגם הסאונד ישתנה שאתה לא מאמין.

dj kobkob

New member
ניסיתי להקליט ככה מספר

פעמיםאבל שומעים זוועה דרך הכרטיס הרגיל של המחשב אני לא מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל אולי אני לא מקליט נכון שומעים לא נקי המון טראבל ובאס וקל מיני קרצצ כאלה אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה יום טוב לכולם בתודה קובי

rikcom

New member
זה כ"כ קל ודור צודק

להקליט סט זה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים! לאחרונה הקלטתי בדיוק כמו שדור אמר רק במקום התוכנה שהוא המליץ הקלטתי כקובץ אודיו לתוך הקיו בייס עם הכרטיס קול של המחשב . אם העמדה שלך היא שני פטיפונים יהיה הבדל מזערי בסאונד אם העמדה דיגטלית (סי די ג'י) לא תרגיש שום הבדל.

למעלה