צריך עזרה מסטודנט למשפטים

stkachov

New member
צריך עזרה מסטודנט למשפטים

לפני קצת פחות משנה עבדתי במקום מסויים 3 שבועות, ואז פיטרו אותי ולא שילמו לי בטענה שזאת הייתה תקופה התלמדות. עכשיו אני רוצה להגיש תביעה כנגד המקום בבית הדין לעבודה, וצריך קצת עזרה מסטודנט למשפטים שייתן לי קצת טיפים איך לנסח את התביעה, איך לחשב את סכום התביעה וכדומה. תודה מראש על העזרה !

flutter girl

New member
סתם שאלה-

למה לא טיפלת בעניין באותו הזמן? ואגב, 3 שבועות לזמן התלמדות? סחתיין עליהם! מעניין כמה אנשים תמימים הם דופקים ככה.

טלי1983

New member
אמנם לא סטודנטית למשפטים, אבל...

יש ארגון שנקרא קו לעובד. הם מגנים שם על זכויות עובדים ממקרים בדיוק כמו אלו שציינת, והם פשוט מקסימים, אני אישית נעזרתי בהם. זה האתר שלהם:http://www.kavlaoved.org.il/ אני אישית פונה ישירות לאדם בשם אלכס ענבר, אם תרצה אשלח לך את המייל שלו, הוא עובד של הארגון, ויש לו מענה לכל סוגיה משפטית בתחום העבודה. לי אישית הוא עזר המון. בהצלחה!

Josette

New member
אני מכירה מישהו שעשה שירות לאומי ב"קו לעובד"

אז אני אנסה ליצור איתו קשר ולתווך בינכם

Josette

New member
BTW, ויטלי, עקרת שן?

כי לי היום עקרו... היה כיף... (זוועההההההההההה!!!!!!!!!!!!, הרגשתי את העצם ליד העין זזה, חשבתי הגולגלת שלי תתפרק!!!)

stkachov

New member
יואו את נשמה

כפרה עלייך את יודעת להרגיע ולתמוך כשצריך...
ולשאלתך ...

Josette

New member
לא הבנתי אם עקרת או לא?

אני אומרת - תעקור, יהייה פנאן! תראה אותי, אחרי עקירה שלישית ועדיין בחיים..

stkachov

New member
גררר ../images/Emo46.gif

תסלחי לי באמת שאני לא רוצה שהעצם תצא לי מהגרון !! ולא... לא עקרתי... היום הייתי בבדיקה ברמב"ם. כמו שכתוב בקישור ההוא.

stkachov

New member
../images/Emo3.gif

את לא יודעת שגברים הם הכי נמושות בקטעים האלה?

Josette

New member
Sorry, לא הסתכלתי על התאריך

רק חזרתי מלוינסקי, אחרי ליטר ויינשטפן פחות שמים לב לפרטים... Anyway, באמת שזה לא כזה נורא. כן, זה אחד הדברים הפחות נעימים, אבל אם צריך אז עדיף עכשיו כי למה לדחות את זה. מה זה משנה אם לסבול קצת עכשיו או מאוחר יותר. עדיף להיפטר מזה בהקדם ולהיזכר בזה רק כשרוצים להפחיד אחרים.

Josette

New member
ממש לא מסכימה איתך

איך זה יכול לפגוע בלימודים?? לעומת זאת בחופשה זה כן יכול לפגוע. היה ל תור לעקירה ביום חמישי לפני כמה שבועות וביטלתי אותו כי לא רציתי שידפוק לי את הסופ"ש, במקום זה עקרתי היום - יום ראשון, כדי שעד הסופ"ש זה יעבור פחות או יותר. שמע, אני מצטערת שאני כזאת מלחיצה ומפחידה, ברור שאני מגזימה והכל נסבל ונשארים בחיים. מקווה שלא השפעתי עליך יותר מדי. (תגיד לי אם כן, אני אנסה לתקן את המצב)

stkachov

New member
../images/Emo13.gif

סורי אבל מאוחר מדי לתקן. כבר כמה וכמה אנשים אמרו לי שאחרי הניתוח מרגישים כאבים עזים. הרופאה אמרה לי שהכאבים נמשכים בערך 3-10 ימים, תלוי במקרה. ואני מכיר את עצמי, אם אני אתפוצץ מכאבים אני לא אהיה מסוגל להתרכז בלימודים וללמוד לבחינות, אז עדיף לדחות את זה לחופשה.

למעלה