צריך עזרה עם האייריבר H10 שלי-

riluman

New member
צריך עזרה עם האייריבר H10 שלי-

אז יש לי שתי שאלות....הראשונה- ברשימה התוך המכשיר....שאני מסתכל בתוך המיוזיק ואז בתוך האלבומס נגיד...מופיע לי אלבום שקוראים לו "יום טוב", הבעיה היא שכשאני מחבר את האיי ריבר למחשב והוא מבצע סנכרון עם האייריבר פלוס האלבום "יום טוב" לא מופיע ברשימה שמופיעה בתוכנה ואז אני בעצם גם לא יכול למחוק אותו...מישהו יכול להסביר לי איך אני מסדר את זה? בעיה שניה- לפעמים אני מעתיק מוזיקה לתוך התוכנה ואז משם מנסה להעביר אותה לתוך המכשיר אבל מופיע ליד השיר ברשימה מין סימן קריאה בתוך משולש....מה זה אומר? אחרי שמעתיקים שירים כאלה זה עושה כאילו זה מעתיק אבל זה בעצם מעתיק רק את שם האלבום ולא את השירים שבתוכו...מישהו יכול לעזור? תודה מראש ...

יאיר B

New member
הסימן קריאה אומר שהשיר זז מהמקום

שבו היה כשהוגדר בתוכנה. אסור להזיז שירים ממקומם במחשב (המסלול שלהם) לפני ההעברה לנגן. לכן הנגן לא מעתיק את השיר מהמחשב: פשוט כי אין לו מה להעתיק. בנוגע לרשימות ההשמעה: איך העברת את האלבום יום טוב? דרך התוכנה או דרך חלונות? אם העברת דרך חלונות - תוכל למחוק דרך חלונות (ובכל מקרה ניתן למחוק הכל דרך חלונות).

riluman

New member
העתקתי את זה למכשיר בעזרת התוכנה

אבל עכשיו זה לא מפופיע בתוכנה אלא רק בתוך הנגן עצמו.... כמובן שאם זה היה מופיע ברשימה בתוכנה הייתי מוחק את זה. בכל מקרה זה הועבר בזרת התוכנה כמו כל שיר אחר.

יאיר B

New member
עם חיבור הנגן למחשב, המחשב אמור

לזהות שיש חיבור לנגן ולפתוח אוטומטית את האיריבר+. אז הוא אמור לעלות את כל התוכן של הנגן. כך שכל האלבומים והשירים שהועברו דרך התוכנה צריכים להיות על המסך. עוד לא קרא לי מצב ששירים שהועבו דרך התוכנה לנגן לא נראו על המשחב עם חיבור התוכנה.

riluman

New member
זאת הבעיה, הוא מבצע את הסינכרון...

מראה את כל הרשימה...רק משום מה מחסיר ממנה כמה קבצים סוררים

למעלה