צריך עזרה עם המעביר אחורי

Jack Bauer

New member
צריך עזרה עם המעביר אחורי

קפץ לי הכבל שמחבר את ההילוכים,ככה שאני לא יכול להעביר הילוכים משום מה ואני רוצה לנסות לפתור את זה לבד. אני מצרף כמה תמונות. הבעיה היא שאני מנסה להכניס את הכבל חזרה אבל אין מה שיחזיק אותו והוא כל פעם יוצא ונשאר לא מתוח..ראו תמונות מצורפות- איך אני מחזיר את ההילוכים?

Jack Bauer

New member
גם מכאן הכבל יצא

ואני לא יודע מה לשים כדי שלא יפול כל פעם

oferbic

New member
כן בדיוק כך

אחרי שתוריד הילוך אל ההילוך הכי נמוך בידית ההילוכים של המעביר הזה, תשים את הכבל , ולאחר מכן תסגור את הבורג שתופס את הכבל במעביר כשהכבל מתוח. אם תצרף תמונה ברזולוזיה יותר גבוהה או לפחות מזוית ראיה יותר נמוכה, נוכל להגיד לך מהי הנקודה שבה נמצא הבורג שתופס את הכבל. אין להצמיד או להדביק מעבר לזה.

oferbic

New member
אם הצלחתי לראות נכון אז זהו הבורג

מסומן בעיגול אדום

Jack Bauer

New member
תמונה ברזולוציה יותר גבוהה

פשוט להכניס ולחזק את הבורג? ואז ההילוכים יתחילו לעבוד? משום מה הכבל לא מתחזק וקופץ כל הזמן החוצה..

timon1

New member
תגיד, אתה מסתלבט עלינו או מה???

ודבר שני, פיקששתי את שני הפרקים האחרונים של העונה האחרונה אז אל גלה לי מה קורה בסוף...

oferbic

New member
מה כבר יכול לקרות, בסוף..

כולם מתו :) כנראה שיש בעיה בבורג אם הכבל בורח כל הזמן. אני בהחלט ממליץ לך לגשת לחנות אופניים ולא להתעקש לעשות לבד משהו שאין לך שום מושג איך הוא בכלל עובד, ולכן אין שום סיכוי שתצליח לתקן, גם אם בשלט רחוק מהאינטרנט נצליח בכלל להבין מה הבעיה, וגם אם נצליח להסביר לך צעד צעד בליווי שיקופיות ברזולוציה גבוהה מהו הפתרון.

Jack Bauer

New member
תודה עופר

הצלחתי לסדר את זה לבד! רק שמרב ששיחקתי בהילוכים צריך לכוון אותם מחדש... יש לכם אולי לינק לתמונות שיכול ללמד אותי לעשות את זה לבד? נראה לי הפורום הזה יכול לחסוך לי הרבה כסף :).

psycho killer11

New member
לא בגללך.

ברגע שיצא הכבל, כל הכיוון הולך. כיוון ההילוכים הוא בעצם מתיחה ושחרור של הכבל. אז ברגע שאתה מחזיר אותו, סיכוי קטן שהוא יעבוד טוב בלי כיוון.

oferbic

New member
יש מדריך מפורט לזה

תעשה חיפוש בפורום תחת הערך כיוון הילוכים או שזה מופיע במאמרים.

Jack Bauer

New member
ככה הוא יוצא

להדביר אותו עם איזו? ולמה לעזאזל ההילוכים לא עוברים..

למעלה