צריך עזרה עם רוטר

י א צ ק ס

New member
צריך עזרה עם רוטר

שלום אני בתחילת דרכי בנגרות ובתור התחלה אני מארגן את הכלים הבסיסים קיבלתי מאחי רוטר ישן כבן 20 שמעולם לא נעשה בו שימוש והוא שמור כמו חדש הרוטר של bick n decker model 7616 הרוטר לא היה בשימוש כי הוא הובא מארה"ב והוא עובד על מתח של120 אני לא מבין ברוטרים ואני צריך ללמוד להשתמש בו אך מהתרשמות שלי הוא הרבה יותר קטן מהרוטרים שראיתי רציתי להתייעץ בדעתכם על הרוטר האם שווה להשקיע בו ז"א לקנות לו טרנספורמטור וביטים

yulevi

New member
תבדוק עלויות והרבה ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

ביטים ניתן לקנות בודדים בהתאם לצורך וכך אתה מפזר את ההשקעה,מניסיון היה לי כלי דומה 220V,ולאחר זמן קצר של עבודה המיסבים התחילו להרעיש ולהתפרק [זה לא אומר שגם אצליך זה יקרה].לדעתי תשקול עלויות שנאי גש עם הכלי לעסק שמתעסק בשנאים,במידה ויש לך עוד כלים במתח כזה תשקול לקנות שנאי רציני יותר,במקביל תקרא במדור מאמרים מאמר שכתב יואב ליברמן על כלים במתח 110 וקבל
אזהרה רצינית ראוטר הוא כלי מסוכן,ומאחר ואתה בתחילת הדרך תתמקצע קודם בכלים אחרים וכשתצטרך ראוטר אני מאוד ממליץ שאת צעדיך הראשונים תבצע עם מלווה שילמד אותך לעבוד עם הכלי,בהודעות הנבחרות יש מאמר בנושא שימוש וזהירות בהפעלת כלי נגרות

לי יש רוטר בלק אנד דקר כבר 30 שנה

רק השבוע רכשתי רוטר בוש 1200 ואט. אבל ממשיך גם לעבוד עם הישן (הישן הוא רק 500 ואט) הרוטר שלך 600 ואט, אם אתה רוכש טרנספורמטור ממליץ לרכוש מעל 1000 ואט, אפילו יותר, כדי שלא יתחמם. לגבי השוני בתדר לא משמעותי בעבודות כאלה. אולי הפרש במהירות (סל"ד). בהצלחה בעבודות

למעלה