צריך עזרה עם H10.....

riluman

New member
צריך עזרה עם H10.....

דבר ראשון אני לא יודע איך להעביר אליו שירים בעזרת התוכנה.....דבר שני, אחרי שאני מעביר (העברתי בלי לדעת איך בדיוק...) העברית יוצאת הפוכה....איך מסדרים את זה? ודבר אחרון, איך אני מוחק ממנו עכשיו את כל השירים שבו ומתחיל מהתחלה למלא אותו? תודה מראש.

bitonano

New member
תשובות...

1. קרא חוברת הכל מוסבר ש בבירור. 2. תוכנות כמו "הפוך על הפוך" וכיוצא בזה... 3. נכנס דרך המחשב שלי ומוחק ידנית זה בתוך MEDIA ן-MUSIC

riluman

New member
שני דברים- אין לי את החוברת שלו....

קיבלתי אותו רק עם חוברת באנגלית ואני לא מסתדר איתה טוב מידי....ויש למישהו אולי לינק לתוכנה כזאת? ותודה בכל מקרה.

riluman

New member
תודה, רציתי לדעת אם אני יכול להכניס

לתוכו שירים ע"י גרירה בלבד? לגרור לתוך תיקיית music אלבומים וזהו? ואם לא....איך אני משתמש בתוכנה?

bitonano

New member
אתה יכול...

ואז השירים יופיעו בברוזר (browser) ולא במיוזיק...

weird dust

New member
כן, זה משנה

אז זה פועל על שם ולא על איידי טאגס. זה ניראה כמו שזה במחשב ולא לפ מה שכתוב בתוכו.

riluman

New member
ויש לי בעיה-- ישר כשאני מפעיל את

התוכנה היא מתחילה להעביר שירים לאיי ריבר...כל שיר שהיה שם ברשימה ואני לא יודע איך לעצור או לבטל את זה...מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

DrLecter

New member
דרך התוכנה...

אתה נכנס לאייריבר+ ופותח את אול מיוסיד(כמובן שהנגן מחובר ודולק באותו הזמן) אתה לוחץ עם הלחצן הימני של העכבר על האייקון הקטן בצד של חלון הALL music שניראה כמו נגן Mp3 מיניאטורי ונכנס לSync Options אחרי זה מוריד את התווית מהאפשרות Auto Sync ובוחר באפשרות הרצויה שמתאימה לך.

riluman

New member
איך בעזרת התונה הפוך עך הפוך אני

הופך רשימה שלמה בתוך תיקייה לדוגמה? זה אפשרי או שצריך לעבור אחד אחד?

riluman

New member
איך בעזרת התוכנה הפוך על הפוך אני

הופך רשימה שלמה שנמצאת בתוך תיקייה, זאת אומרת אם יש לי אלבום שלם בתוך תיקייה במחשב, איך אני הוך את כל השמות כדי שיתאימו לאיי ריבר?

bitonano

New member
יש בערך...

קוראים לה פליפ פלופ אבל היא משנה את הטאג ולא את השם..

למעלה