צריך עזרה קטנה

JimiH

New member
צריך עזרה קטנה

הייתי לפני כשנה וקצת בקנדה, ושם ראיתי שיש מעין פרוייקט כזה שקוראים לו The Dark Side Of Oz, זה בעצם לקחו את הסרט הקלאסי הקוסם מארץ עוץ (The Wizard Of Oz) וערכו אותו עם Dark Side Of The Moon, אני אישית לא ראיתי את זה, אבל שמעתי על זה ביקורות מדהימות. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שמוכרים את זה באתרי מעריצים נידחים, אבל גם ראיתי שיש עוד פרוייקט דומה שנקרא Alice in the Wall, אותו קונספט, רק האלבום הוא The Wall והסרט הוא עליסה בארץ הפלאות (Alice) אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את זה בארץ, או באתרים בטוחים באינטרנט, שאני לא אצטרך לחשוש שיגנבו מכרטיס האשראי שלי אני אשמח לדעת. בתודה מראש.

כל אתר שמאפשר

הורדה של האלבום DSOTM שלא בהרשאת חברת התקליטים, עושה זאת באופן בלתי חוקי, ואנו לא ניתן לינק לדבר כזה.

JimiH

New member
לא ביקשתי שום הורדה

אני אישית נגד צריבות והורדות אני מחפש אתר או חנות בארץ או בעולם אשר מאפשרת את הקנייה של זה

melancholy man

New member
לא בדקתי מעולם

אבל מאחר וזה לא פרויקט שפינק פלויד עשו, אלא משהו שנעשה בצורה פירטית, על ידי מעריצים, או סתם מסטולים, לא נראה לי שתמצא מקום בו אפשר לקנות את זה בצורה חוקית. מה שכן יש המון אתרים שמסבירים איך אפשר "לראות" את זה (כמובן שאם היה איזשהו קשר בין היצרותת, היה אפשר פשוט ללחוץ play במקביל על CD ועל הוידיאו, אבל זה כנראה לא העניין...)

weird dust

New member
לפי הבנתי

אתה צריך פשוט ללחות פליי אחרי השאגה השלישית של האריה של אם ג'י אם זה מה אני זוכר שהסבירו.

JonyH

New member
הנה, פתרון לבעיות

יש באתר הזה את כל העניין של איך להפעיל את זה כדי שזה יהיה "אחד על השני" וגם יש שם רשימה של הדברים שדומים בסרט עצמו

amitexc

New member
נו בטח רק סדיסט מזוכיסט

יואב שצורב לו ולצרוב אחרים. ושלא לדבר על הורדות.

Bruce L

New member
חבל באמת שהידע הוא לא נכון:

הסיפור שהדבר נעשה בצורה פירטית הוא אינו נכון! אני מציע לכם לחפש את הקשר ההדוק בין פינק פלויד לבין הקוסם מארץ עוץ- רמז קטן: יש קשר הדוק.

Shakty

New member
מאיפה הנחרצות הזאת ?

כל הסיפור הזה הוא עבודה של מעריצים - מעולם לא הוכח בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שקיים קשר כזה. במקום לכתוב על ידע אינו נכון - תכתוב למה אתה כל כך בטוח שזה נעשה על ידי הלהקה ותביא הוכחות, לא מספיק לכתוב "אני מציע לכם לחפש את הקשר ההדוק בין פינק פלויד לבין הקוסם מארץ עוץ- רמז קטן: יש קשר הדוק. " זה רק גורם לך להיראות יותר בלתי אמין ממה שכבר נראה.

melancholy man

New member
קצת ידע

1. יוצרי הסרט, לא ביקשו מפינק פלויד ליצור פס קול לסרט. 2. פינק פלויד לא ביקשו מיוצרי הסרט זכויות להפיצו עם פס קול חדש. 3. מעולם לא נוצרה גירסא רישמית לסרט עם פס קול שנעשה על ידי הלהקה. מכאן יוצא, שכל גירסא של הסרט עם פס קול ש"נוצר" על ידי פינק פלויד, הוא גירסא פירטית (שלא נוצרה על ידי בעלי זכויות היוצרים לסרט או לאלבום). מעבר לכך, אם יש לך איזשהו ציטוט של אחד מחברי הלהקה, שהאלבום נוצר כפס קול לסרט כלשהו, נשמח לשמוע, רמז קטן, אין כזה

ואני מציעה לך

להציץ ב”שאלות נפוצות” של הפורום, שם יש כבר התייחסות לסיפור הזה.

flowerboy69

New member
אז ככה

אכן קיימים שני דיוידיים כאלה-הצד האפל של אוז ואליס על החומה.אמרו הרבה סיפורים על כך שיש סינכרון בין האלבום דרק סייד לקוסם מארץ עוץ אבל אני לא חושב שזה אמיתי.פשוט יש מסביב לתקופה הראשונה שלהם הקבה קשר לאגדות ילדים ובגלל זה נראה לי שקישרו את שני האגדות הככ ידועות האלה למוזיקה של פינק.בכל אופן לי אין את זה אבל זה נמכר הרבה באינטרנט במחיר של בין 15 ל 20 דולר

למעלה