צריך עזרה רצינית ודחופה =X

Sheepy boy

New member
צריך עזרה רצינית ודחופה =X

אז ככה... יש לי שיער ארוך ומתולתל.. ליפה שכזו.. אבל כשאני אומר ארוך אני מתכוון בערך חצי מטר...קצת פחות אני חופף ומרכך כל מקלחת עם שמפו ומרכך לשיער יבש ופגום עכישו ככה.. השיער בן 3-4 שנים.. היו לי פעם כינים (עצוב) והייתי חייב להשתמש במסרק הקטן עם כל הקשרים שיש בכזה שיער הוא הגיע למצב שיש המון "שוונצים" כלומר רוב השיער באורך אחד אבל יש גם שערה או שתיים בכל אורך אפשרי לאורך השיער.. אני רוצה מעכשיו להגיע למצב שאני שומר על השיער במצב מושלם... כמה שאפשר... עכשיו כל פעם שיש לי קשרים.. ואני מפריד אותם.. קצת שערות נתלשות לי.. ואם אני לא מפריד אחרי שבועיים חצי מהשיער שלי נמצא בקשר אחד גדול... יש המון קצוות מפוצלים וגם השיער ההכי ארוך כבר לא תמיד מתולתל... עייף אולי? ארבע שנים בלי תספורת הכי קטנה.. מה אתם אומרים? מה לעשות? אמא אמרה שקודם כל שמפו, מרכך.. וללכת לספר שיוריד איזה 5-10 ס"מ ושזה ממש יחזק את השיער ויפטר מהקצוות המפוצלים.. מה לעשות בקשר ליובש? לקשרים? אני לא יודע מה זה בדיוק שיער יבש ופגום או איך אני יודע שיש לי כזה.. תודה מראש.. אשמח לעזרה

אני ממליצה ....

להסתפר
חשוב לציין ששיער ארוך לגברים מאוד קל להזניח,והשיער נראה מוזנח לאלו שלא מטפלים בו כמו שצריך. אני ממליצה לך להסתפר... בכל מקרה יש דרכים לשמור על השיער או לתת לו מראה יפה: אתה יכול לעשות פן בבוקר אבל זה הכי פחות מומלץ... להשתמש בקרם שיער אתה יכול,ג'ל(מאוד מומלץ) או אפילו ספריי או מוס שיער....סיליקון יעשה עבודה נפלאה.... לקשרים אני ממליצה על קרם השיער של דוקטור פישר המסיר קשרים...אחותי היו לה קשרים (היא בת 5) ושמתי לה מזה ובחיי לא ראית דבר כזה...אתה שם את זה על קשר(כמובן לא קשר מוגזם) וזה קל לסירוק... אני ממליצה גם על מסיכת שיער... ובשביל לדעת אם הוא פגום יבש והכל אני ממליצה שתסתכל במראה או תבקש ממישהו שיבדוק אם יש לך קצוות מפוצלים או אם שיערך נראה שרוף...

Sheepy boy

New member
תודה רבה =) אשמח לעוד המלצות

תודה רבה =) קראתי וכשאני אהיה יותר עירני אני אכתוב לי את כל זה ובקשר ללהסתפר =) השיער שלי זה חלק ממני, היה מאז ומתמיד.. אני לא רואה למה אני לא יכול להשקיע בשיער שלי כמו שכל בחורה יכולה =) אני רק צריך את הכלים ואת הידע, ובשביל זה באתי לפה.. תודה!

nickey

New member
שלום ../images/Emo13.gif

באיזה שמפו וקונדישינר אתה משתמש? מהי תדירות החפיפה? וכמובן הכי חשוב - אתה שוטף את השמפו והקונדישינר כמו שצריך? בגלל ששיירי החומרים יכולים לייבש את השיער עוד יותר ולפגום במראה שלו. אתה מניח לשיערך להתייבש בצורה טבעית או מייבש בעזרת פן? מאוד מאוד רצוי לגזוז קצוות כל כמה זמן, נגיד כל 3-4 חודשים כדי לשמור על השיער בריא וכדי שלא יתפצל/יישרף. האם אתה מסתרק?
אוסף את השיער בגומיה או סתם משאיר אותו פזור? לגבי סוג השיער - תלך למעצב שיער, ותבקש ממנו שיבדוק אותו, אני לא בטוחה איך אפשר לדעת לבד, אולי הספרים שמסתובבים כאן יוכלו לענות על שאלה זו. אה - וברוך הבא

Sheepy boy

New member
תודה רבה רבה על התשובה החמימה =)

אז ככה.. שמפו יוגורט לשיער יבש, פגום או שביר. אותו דבר עם מקונדישינר כל מקלחת אני חופף.. זה הרבה שיער וכשתלתלים מופרדים זה בלאגן אז אני חופף הרבה אני חושב שאני שוטף אותו כמו שצריך... עד שאין בכלל קצף והשיער רק רטוב ולא דביק/חלק מהשמפו מרכך אני שם מגבת על הראש.. לפעמים אני מכסה את השיער עם המגבת ולפעמים רק שם אותה על הכתפיים כדי שלא יטפטפו לי מים על הגוף, מעולם לא השתמשתי במייבש לגזוז.. כן אז ניראה לי שאני אוריד איזה 5-10 ס"מ כי באמת הקצוות שלי שרופים ומתים כבר... לא ידעתי שלהוריד בקצוות יכול לעשות את השאר השיער בריא וחזק... מגניב.. מסתרק, לא, זו הבעיה שלי.. אני יכול להעלות תמונה של השיער, בלתי אפשרי לסרק אותו כי הוא כל כך סמיך וכולו מתולתל אז תלתל נכנס בתלתל וכדי לסרק אני חייב ממש לתלוש הרבה שיערות... ככה שלצערי זה בלתי אפשרי, גם עם מרכך.. עד כמה זה בעייתי? רוב הזמן אני עם גומיה, אני עובד במטבח וגם שאני יוצא זה יותר נוח ויותר יפה... סוג שיער - את מתכוונת אם הוא פגום מפוצל וכ'ו? לאן כדאי לי ללכת? כל ספר שכונתי או לאיפשהו בת"א? אז.. אלו כל התשובות.. אני אשמח לדעת מה המסקנות שלך =) ואיך אני יוכל לשפר את חיי השיער שלי.. תודה =)

תסתרק במקלחתעם מלאמלא מרכך

זאת הדרך היחידה..ואחכ' גם כשיוצאים קל להסתרק שים קרם כלשהו לא ג'ל:S ואל תיגע בפן! זה רע! אחרי פעם אחת שעשיתי המצב של השיער שלי כ"כ התדרדר וגם אני בקטע של "השיער זה האני השני שלי" חח..ולא מוכנה להסתפר בשום אופן..אפילו שקצוות יעשו שיער יותר בריא..אני מעדיפה שיער לא בריא וארוך מאשר קצר ובריא:) תעשה את השיקולים שלך ממליצה לך גם לקנות מסכה ולשים על הראש פעם בשבוע שבועיים ולישון עם זה..זה ממש עוזר..בבוקר תשטוף ויצא לך שיער רך כמו של ברביותXD

nickey

New member
הו, איזה פירוט ../images/Emo13.gif

לא חושבת ששמעתי על שמפו וקונדישינר מיוגורט
איזו חברה זו? יהיו אנשים שיגידו שזה לא בריא, אבל אם צריך, כשהשיער עדיין לח, אחרי המקלחת, לסרק ובעדינות.. להתחיל דווקא מהקצוות עד שאתה מרגיש שאין קשרים, ורק אז אפשר להתחיל לסרק מהקרקפת, כך אני פותחת לאחותי את הקשרים שלה ויש לה המון, אפילו שהיא מסתפרת.. לד"ר פישר יש את "סר-קל" לילדים, וידוע שלילדים יש שיער מסובך הרבה יותר מלבוגרים, אז החומר הזה ממש פלא העולם התשיעי
לגבי מספרות.. רצוי ללכת דווקא למעצבי שיער, כאלה שבאמת התמחו בספרות, אני ממליצה לך על האקדמיה לשיער של שוקי זיקרי בתל אביב, ברח' קינג ג'ורג', אם אתה מבקש חניך ולא מדריך (יש הבדל עצום במחירים), הוא יוכל להסביר לך המון דברים, והשירות שלהם שם מדהים, הייתי והתאהבתי

מיכי7

New member
הריח באמת טוב../images/Emo13.gif

אני משתמשת בשפו שלהם (רק עד שיגמר) ובמרכך של הרבל אסנס.. השמפו באמת עם ריח טוב, אבל היעילות שלו על השיער ממשיכה בערך ל4-5 מקלחות..

מיכי7

New member
הכוונה שלי הייתה..

שב4-5 מקלחות הראשונות הוא עושה את השיער נעים, ואחר כך הוא כבר מאבד את היעילות שלא וכמעט לא משפיע על השיער (לפחות אצלי.) ובגלל זה אני ממליצה על הרבל אסנס, הד אנד שולדרס ועוד כל מיני

לא מתה על הוואי

גם פינוק אני לא אוהבת...פינוק נשארים כל הזמן עם אותם ריחות...שכל אחד מזכיר את השני. והוואי האדום והכחול נהדרים..גם הוואי לגברים...לגבי השאר לא מתחברת אליהם... הרבל הסנס בניגוד אליהם נהדריםםם!!!השמפו כל כך רך על השיער....אוח אני מתה עליהם.

Sheepy boy

New member
ומה בקשר לזה שאני חופף ושם מרכך כל יום?

זה בסדר? כאילו אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה כל כךךךךך הרבה שיער.. והזכרתן מסיכות לשיער? תוכלו להמליץ לי? אם אסור לרשום מותגים בפורום אז בבקשה בהודועת פרטיות..

nickey

New member
בקיץ הגוף שלנו מזיע

גם אם הזיעה אינה נראית לעין, ואנו מזיעים אפילו בשיער. אז זה טוב שאתה חופף כל יום. בחורף ניתן לחפוף אחת ליומיים שלושה מכיוון שאתה פחות מזיע.

לא ממליצה מרכך כל יום

גם אני חופפת כל יום אבל בלי מרכך...טוב אני בכלל לא משתמשת במרכך אבל אם היתי משתמשת אז זה פעם ביומיים שלושה...מרכך יכול לגרום לקשקשים בשיער גם... ומותר לרשום בפורום שמות של חברות והכל...אמ..אני לא משתמשת במסיכת שיער:Sלא הרגשתי צורך

nickey

New member
את מטעה אותו.

אם הוא לא ישתמש במרכך, יווצרו לו קשרים רציניים וזה בדיוק מה שהוא רוצה למנוע!

מדובר פה במרכך כל יום...לא בכללי להשתמש במרכך

מרכך כל יום זה לא מומלץ...זה בכלל לא להטעות.... שימוש במרכך מדיי יום יכול לגרום לקשקשים.....אפשר למנוע קשרים עם דברים אחרים חוץ ממרכך.... דעתי בכל אופן....

yawn

New member
אני משתמשת בכל יום בשמפו ומרכך

ואין שום בעיה עם השיער שלי - שום נשירה ושום קשקשים...

למעלה