צריך עזרה...

S A T L A N

New member
צריך עזרה... ../images/Emo4.gif

אתמול הייתי לי החלקה לא נעימה ואני נמרחתי על הכביש יצאתי פצוע בינוני אבל עכשיו למה שבאמת רציתי לשאול הקטנוע החליק אוקיי הרמתי אותו יישרתי את המראה סבבה עכשיו אני בא להוריד אותו למדרכה בהתחלה הכל סבבה פתאום אני מרגיש שההגה קיבל רצון משלו ומושך שמאלה עכשיו השאלה שלי מה כנראה נדפק בקטנוע שלי איזה חלק ספציפי האם צריך להחליף את כל המזלג וכמה זה יעלה???

zuza1

New member
זה בדיוק מה שקרה לי

החלפתי מזלג וכידון וזה עלה לי 1700 ש"ח. למען הבטיחות שלך,אל תיסע עליו כשהוא במצב כזה! ולמרות המחיר המבאס,אל תזניח!! בהצלחה!!

S A T L A N

New member
מהההה??????

מה 1700 שקל על מה אתה נוסע בדיוק תגיד לי על בורגמן 600 או משהוא כזה קצת הגזמנו מזלג עולה 800 900 גג וגם זה רק אם לא יהיה אפשרי לתקן את זה טוב תודה בכל מקרה אל התגובה (למרות שהרבה שמחה לא הוספתי לי...)

TheReverend

New member
דיאגנוסטיקות בפורום

ברצוני להזכיר לקהל הגולשים בפורום שכל ה"איבחונים" שמבצעים פה גולשי הפורום(ואני בתוכם) נעשים "על עיוור" כלומר אנחנו מנחשים מה קורה ע"פי הסימפטומים שאתם מתארים ולא תמיד אנשים יודעים לתאר את הסימפטומים נכון ולכן איבחונים אילו לא האים להחליף דעת בעל מקצוע(=מוסכניק או חבר שבאמת מבין). לך SATLAN, לא בהכרך התעקם המזלג(יכול להיות פחות גרוע=ג'אנט עקום במיוחד ויכול להיות יותר גרוע = שילדה התעקמה). עצתי, גש למוסך ותבקש שיעשו עליו רכיבה קצרה, ככה תקבל את התשובה המקצועית. בקשר למחיר, אולי המזלג עולה 900 ש"ח אבל העבודה להחליף אותו היא בוודאות יותר ארוכה משעה וכידוע עלות שעה של מכונאי אופנועים בארץ דיי יקרה

נ.ב. גם לי קרה משהו דומה

לפני שנה בערך נפלתי עם הדי ג'יי אחרי שנכנסתי בדלת של מכונית.... נאלצתי להחליף את המזלג והסיפור עלה לי 1,000 ש"ח. בנוסף, נאלצתי לשלם את תיקון הנזק שנגרם למכונית (צבע+פחחות) שהסתכם גם כן ב-1,000 ש"ח. זרקתי 2,000 ש"ח בגלל חוסר עירנות מטופשת!!! אבל האמת, אני שמח שזה קרה כי אין חכם כבעל ניסיון. את הלקח למדתי.

Valud

New member
אתם לא תאמינו.....

בזמנו שלמדתי נהיגה...היו 3 קטנועים במשרד ואחד מהם היה לו מכה מתחת לכידון והכידון משך שמאלה...והמורה נתן לתלמידים לסוע ככה... (כן כן אני גם נסעתי)

macro

New member
למה ללכת רחוק...

יכול להיות שכל מה שקרה זה שהכידון השתחרר וזז מהמקום, זה קרה גם לי פעם יכול להיות שצריך רק לשחרר את הבורג שמחזק את הכידון למזלג ולכוון אותו ישר, לחזק את הבורג וגמרנו. תנסה לעמוד עם הפנים לקטנוע כאשר הגלגל הקידמי מוחזק בין הרגליים שלך ולראות האם הכידון ישר או מוטה הצידה.

S A T L A N

New member
שווה נסיון...

תודה בכל מקרה אני כבר ישאיר את זה למוסך מחר על הבוקר אני ינסע אליו שיטפל בזה חברים גם אמרו לי שאולי פשוט הג'אנט התעקם ושזה דבר פשוט לתקן רק צריך לבעוט... לבעוט? לא חבל על הגלגל ניסינו טיפה ואז הפסקנו גם פחדתי על הדיסק מקדימה אז מחר מוסך ונקווה שהטיפול לא יהיה יקר :) וכמובן תודה לכל מי שענה וניס לעזור!!!

tygger

New member
פעם שלישית... תחליף צמיגים

למשהו דביק יותר ותקנה מעיל ממוגן כבר
מה זאת אומרת מושך שמאלה? הכידון מוטה שמאלה או שכל הקטנוע מנסה לפנות שמאלה? אם הוא סתם מוטה שמאלה אז יכול להיות מספר דברים. הראשון בהם הוא שהכידון נוטה להשתחרר. או שאולי משולש ההיגוי השתחרר טיפה והמזלג "יושב" עקום. זה לא בעיה לסדר. על מנת להצליח לעקם מזלג אתה צריך ממש להתאמץ ולהכנס באיזה מדרכה או משהו רציני. הג'נאט לא יתעקם לך וחברים שלך מבלבלים את המוח בקשר לדברים שהם לא מבינים בכלל אז בתור עצה תפסיק להקשיב להם. אם הג'אנט היה מתעקם אז הצמיג היה מאבד את האויר בו והיית גם רואה את העיקום בעין. איזה צמיגים שמת לו אגב? מקווה שלא איזה זבל קוריאני כמו DURO או VRUBBER...

למעלה