צריך עזרה

1yuda1

New member
צריך עזרה

מהי הדרך הטובה ביותר היום לעשות החלקה לזמן ארוך(לפחות חצי שנה)? לשיער מתולתל

SummerSpirit

New member
אני לא מומחית בפתיחת תלתלים והכל

אבל לי יש שיער גלי נוטה למתולתל והספרית שלי שמה לי על כל השיער מן חומר כזה (היא טוענת שהוא טבעי וללא כימיקלים) שדי החליק את השיער. לא לרמה של שיער חלק כמו פן אבל די נטול תלתלים למיניהם. לא אהבתי את זה בכל מקרה.

1yuda1

New member
אז אתן אומרות שהכי טוב להתייעץ עם

הספר/ מעצב שיער

m o r i 1 1 1

New member
פתיחת תלתלים

היא הדרך הכי טובה וקלה כמובן תלוי באיזה סוג של חומר החלקה משתמשים ישנם חומרים חזקים יותר וישנם חומרים חזקים פחות הכי טוב להתייעץ עם מעצב שיער .

דנדי15

New member
אם מצאת את המספרה הכי טובה בשבילך,

ושם נמצא מעצב השיער שהכי מכיר את השיער שלך, הוא אמור לדעת מה הכי טוב בשבילך או לא... אז כן, ייעוץ!

בשרטי

New member
כרגע ההחלקה הטובה ביותר היא היפנית-על סוגיה

מאחר והיא יקרה מאוד אך בעלת תוצאות טובות,יש את ה"ישנה" והטובה. ההחלקה הישנה/ניתנת ליישום על שיער מקורזל מה שנקרא "פתיחת תלתלים" ז"א לפתוח תלתל קיים. השיטה מבוצעת ע"י גילגול רולים גדולים שבונים תלתל גדול יותר מהקיים-פיזור של חומר סילסול-לפי סוג השיער וניטרול ועוד...... ישנה שיטה לפתיחת לתלתים ללא רולים שבה מחליקים את השיער ע"י מישחה(מסריחה....)מנטרלים ועד... המלצה שלי:תלוי בתילתול-אם הוא בנוי יפה-לכי על הפתיחה ברולים-אם הוא מקורזל המטרה היא להוריד נפח-לכי על האופציה השניה. בהצלחה! רוני

1yuda1

New member
אני בן!

זה א כל. ב כל, אין לי שיער כ``כ ארוך, אבל שהוא גודל ל4, 5 ס``מ, אז יש תלתול, והייתי רוצה חלק לשנה נגיד. כמה תעלה החלקה יפנית?

בשרטי

New member
לא עושים החלקה יפנית באורך של 4 ס"מ-זה לא

שווה. המחיר המינימלי הוא כ 1500 ש"ח+-. לגבי הבן/בת-כל התשובות שלי מתייחסות לבנים ובנות-מצטער אם נעלבת.

פתיחת תלתלים על גוונים זה הטעות של החיים

היה לי גוונים ועשיתי עליהם פתיחת תלתילים והשיער שלי נהרס בצורה שאתם לא מבינים נהיה לו מגע של חוטי חשמל. אהה וכמעט רוב האנשים שאני מכירה שעשו פתיחה התמכרו חזק לפאן

למעלה