צריך עזרה !!!!!!

מקס1981

New member
צריך עזרה !!!!!!

שלום לכולם . רציתי לברר אם מישהוא יודע האם יש ביקוש לכלכלנים בקנדה בטורונטו. מה השכר שהם מקבלים ??

יש ביקוש, יש מחסור, שים לב לרשימת המקצועות

שבהם יש אישור מהיר של רישיונות עבודה באונטריו בגלל המחסור, אבל: זה לא אומר שקל לקבל הצעות עבודה כי מעסיקים לא אוהבים להגיש בקשות לממשלה ולהתעסק עם זרים. אין ספק שאם יהיה לך מעמד חוקי תוכל למצוא עבודה.

מקס1981

New member
תודה ויש לי עוד שאלה

דבר ראשון תודה רבה על תשובתך. יש לי עוד מספר שאלות בתחום : 1. האם אתה יודע כמה שנים ניסיון אני צריך כדי לזרז את התהליך. 2. האם שווה לי לפנות לעורך דין ? בתודה מראש

המבחן הוא שילוב של השכלה ניסיון, ידע באנגלית

והשכלת בן הזוג. בדרך כלל כדי להגיע ל 67 נקודות יש צורך בתואר ראשון, 4 שנות ניסיון בעבודה וידע מקסימלי באנגלית, בדוק לבד בסימולציה. עורך דין או יועץ הגירה לא יכול לזרז את התהליך, ולא יכול להמציא ניקוד שאיננו. אם הוא עוסק בהשמה בעבודה ויימצא לך מעסיק אז הזירוז מובטח, יש יועצים שעוסקים גם בהשמה.

רישיון עבודה למהנדס

הבנתי שתהליך עד קבלת תואר מהנדס - engineer הוא די ארוך,נדרש לצבור ניסיון בקנדה, נדרש לעבור מבחנים, אז יכול להיות שגם אם המקצוע נדרש והוא ברשימה עדיין לא תוכל לעבוד כי לא יהיה לך רישיון
מה עושים עד אז? עובדים בעבודות שחורות? בתודה.

תלוי איזה מהנדס אתה, והאם נדרש P.ENG למשרה

המסויימת, יהיו מעסיקים שיעסיקו מי שאין ביידו רישיון אבל יש לו ניסיון.

mikki01

New member
זה לא מדוייק

התהליך לקבלת רשיון בקנדה (דומה בכל הפרווינציות) אתה צריך סה''כ 4 שנים של נסיון בעבודה כמהנדס בתחום ההנדסה שלך תחת פיקוח של מהנדס מורשה. אתה צריך לפחות שנה (12 חודש) מזה בקנדה תחת אותם תנאים ( כלומר לעבודה במקצוע תחת מהנדס מורשה קנדי) במידה ואתה לא בוגר אוניברסיטה קנדית רשם המהנדסים הקנדי יבצע הערכה של התעודות שלך ויתן לך רשימה של מבחנים מקצועיים לצורך הערכת רמתך או העלאת הרמה שלך לרמה של בוגרי אוניברסטאות קנדים. בכל מקרה אתה חייב להבחן בבחינות האתיקה והחוקים ההנדסיים את זה כולם עושים. עד שאתה תוכל להרשם אתה חייב לעבוד ולצבור את הנסיון שלך ולכן אין בעיה לעבוד במקצוע במישרות המצריכות רישום כול עוד אתה עובד תחת מהנדס רשוי. אם אתה עובד בתחום הנדסי שעלול לסכן את הצבור כגון מהנדס קונסטרוקציה או חשמל מתח גבוה לדוגמא אתה חייב להרשם לקבלת זכות חתימה על תוכניות ולצורך אחריות מקצועית. הנדסת מחשבים או תוכנה לא חובה להירשם ואף אחד לא ידרוש ממך רשיון אלה אם כן אתה עובד בפרוייקטים ממשלתיים לרוב.

תודה לכולם, אני מהנדס מכונות

אם הבנתי נכון אני לא אהיה רשאי לאשר שרטוטים לדוגמא, אבל אני כן אוכל לחתום עליהם כשרטט?

מקס1981

New member
יש לי שאלה בקשר לניסיון

יש לי כיום כמעט שנתיים ניסיון האם שווה לי לחכות עד שיהיה לי ניסיון של 4 או 3 שנים או שאפשר להגיש אכשיו כאשר יש לי כמעט שנתיים ניסיון. בתודה מראש

mikki01

New member
אין קשר בין הנסיון שלך לצורך רישוי

לתעסוקה במקצוע לבין תהליך ההגירה הדבר היחיד שההגירה עלולים לבצע הוא להקש ממך להעריך את התעודות שלך למול איגוד המהנדסים שיקבע אם התואר שלך מתאים תחת ההגדרה של הNOC בתחום ההנדסה שלך להגירה, מעבר לזה אין משמעות לשנות הנסיון כל עוד אתה מצליח לצבור את 67 הנקודות הנדרשות כנסיון מקצועי להגירה

מקס1981

New member
אני כלכלן

אני כלכלן בתחום תמחיר של פרויקטים. עוד מעט מסיים גם תואר שני במינהל עסקים במערכות מידע.

למעלה