צריך עזרה! למישהו יש את התמונה החדשה מהאתר הרשמי? תודה
M motib4 New member 21/6/02 #2 לא היה לי עד לפני רגע... אבל צילמתי ושמרתי וואו איזו תמונה מהממת! היא שונה מאוד מהתמונות שבד"כ יוצאות להן. יש להן משהו שונה בשיער ואני מת על זה
לא היה לי עד לפני רגע... אבל צילמתי ושמרתי וואו איזו תמונה מהממת! היא שונה מאוד מהתמונות שבד"כ יוצאות להן. יש להן משהו שונה בשיער ואני מת על זה
כ כוכבית בלילה New member 21/6/02 #3 חחחחחחח כי הם עשו להם בייביליס בצורה שונה בשיער...!!! בגלל זה ..זה שונה.. יפה דווקא גיוונו
כ כוכבית בלילה New member 21/6/02 #5 זה....... מכשיר שעושה תלתלים...יש להם את זה אפילו במוצרים..רק ששלהם בטח לא טוב חחחחחח
A avigal23 New member 22/6/02 #6 לפי דעתי לפי דעתי התמונה לא משהו... הפנים שלהן נורא השתנו ולפי דעתי השתנו לרעה... כלומר הן כבר לא כ"כ יפות,אני לא יכולה להצביע שכל הזמן הן לא יפות ,פשוט התמונה הזאת מכערת אותן...שימו לפנים שלהן ביי אביגל
לפי דעתי לפי דעתי התמונה לא משהו... הפנים שלהן נורא השתנו ולפי דעתי השתנו לרעה... כלומר הן כבר לא כ"כ יפות,אני לא יכולה להצביע שכל הזמן הן לא יפות ,פשוט התמונה הזאת מכערת אותן...שימו לפנים שלהן ביי אביגל
א אשלי המהממת New member 22/6/02 #7 נחמדה.... אני חושבת שהתמונה לא יצאה משהו כי הן נראות בלי איפור אבל הן נראות מהממות בכל זאת!
N Nomero Uno New member 22/6/02 #8 זה בלי איפור??? נראה לך באמת שהן יצטלמו בלי איפור? פשוט המאפרות שלהן טובות והן מאופרות כך שזה ייראה בטוב טעם ולא איפור יתר או שהן בעצמן יודעות להתאפר כמו שצריך
זה בלי איפור??? נראה לך באמת שהן יצטלמו בלי איפור? פשוט המאפרות שלהן טובות והן מאופרות כך שזה ייראה בטוב טעם ולא איפור יתר או שהן בעצמן יודעות להתאפר כמו שצריך
H HoNeY14 New member 22/6/02 #9 רואים שיש איפור ואם לא אז...../images/Emo118.gif בטח מאפרים אותם כמו שמאפרים את ג´ניפר לופז(לפחות ככה שמעתי) ככה שהאיפור יראה טבעי
רואים שיש איפור ואם לא אז...../images/Emo118.gif בטח מאפרים אותם כמו שמאפרים את ג´ניפר לופז(לפחות ככה שמעתי) ככה שהאיפור יראה טבעי
D darkstar New member 24/6/02 #10 תעלו עוד תמונות בחיית! אני רוצה להביא ביד נו אני כמעט גומר! הנה זה בא!!!