צריך עזרה....

roni1210

New member
צריך עזרה....

אז ככה...התגייסתי לפני 4 חודשים ומאז אני פשוט בדיכאון מתמיד!!!הייתי אצל קב"ן אשר נתן לי סעיף קשי הסתגלות 41, והוא אמר שאני פטור מלהיות לוחם ותומך לחימה...עשיתי את הטירונות בקושי רב ולאחר מן הגעתי לקורס שנחשב לתומך לחימה...נאמר לי שיש תפקידים שאינם מוגדרים תומך לחימה...סיימתי את הקורס גם כן לאחר סבל רב והגעתי למקום שלא ממש טוב לי בו...קשה לי מאוד להסתגל למקום ולאנשים...זה מקום שיורדים בו הרבה לשטח ושכיורדים סוגרים 11 3 דבר שמדכא אותי לגמרי....אני לא יודע מה לעשות...אני כל כך מדוכא, אין לי כוח יותר לסבול...אני כבר עייף מלהיות כל הזמן בלחצים, בדאגות...לא טוב לי...אם אני פטור מלהיות תומך לחימה למה שמו אותי במקום כזה??? מה לעשות?האם אני יכול לבקש שיעבירו אותי מקום בשל הפטור הזה...אני בסך הכל רוצה לצאת כל יום הביתה, ואם לא אז כל שבוע...אני לא יכול לסבול את העובדה שאני סוגר שבועיים, זה הורס לי ת'בריאות...תעזרו לי!!!מה לעשות?

roni1210

New member
התפקיד הוא...

בחייל התקשוב...מת"מ-מפעיל תקשוב מבצעי מממ התפקיד בהגדרתו הוא תומך לחימה

timmyy

New member
הי

הבנתי.. מה שיש לך מהקבן לא מספיק כדי לצאת.. אם אתה סגור על לצאת , ואין לך אפשרות בדרכים אחרות (תש, רפואי..) אז כנראה יש לך 2 אפשרויות: (אגב ט.55 לא יעזור) 1. להתקדם- לצאת לקצונה או תפקיד יותר מתקדם (אחראי כלשהוא). 2. קבן, ולהוריד 45. ייתכן שלא יפסלו את המקצוע ויתנו לך אותו תפקיד קלב, או שיפסלו . אם אתה בוחר באפשרות זאת עדיף לא לחכות. בהצלחה..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לעבור תפקיד

מרגיש מתוסכל, לא מוצא את עצמך בתוך המערכת, נשמע שאתה מרגיש שהצבא לא מצליח להתחשב במצבך... מחפש דרך לשנות את התפקיד, אולי כדאי לשאול בפורום סדירים, לבדוק אם מישהו יוכל לענות לך מנסיונו.. לפעמים אפשר גם לנסות לבקש מפגש נוסף עם הקב"ן לראות אם הוא יוכל למצוא איך ניתן להקל עליך...

למעלה