צריך עזרה

oriki886

New member
צריך עזרה

שלום, אני מעוניין לקנות נגן mp3 רק לצורכי שמיעת מוסיקה( לא סרטים, תמונות וכו) חשוב לי במיוחד שיהיה אפשרות לסידור תיקיות במחשב, ככה שאוכל לשמוע לפי זה במכשיר עצמו, וגם שיהיה תמיכה בעברית, ורדיו מובנה. אני רוצה לקנות 2 או 4 ג'יגה. אם יש למישהו המלצה על מכשיר ויכול לעזור לי, אני מאוד אשמח ואם אתם גם מכירים חנות שאפשר לקנות באיזור המרכז או שעדיף באינטרנט?

oriki886

New member
תודה, אבל אני חייב תיקיות...

תודה, אבל אין מצב שאני מוותר על תיקיות ככה שאם למישהו יש עוד הצעות אשמח לשמוע תודה

or121210

New member
תראה, זה מה שקרה

מכייון שזהו אינו נגן חדש (לא ישן, אבל לא מהשנה האחרונה), השקירות וביקורות ברשת עליו אינן חדשות ומעודכנות. לפני מספר חודשים יצא firmware (עדכון קושחה) שעידכן אותו והוסיף בו את הפונקציה למיין לפי תיקיות. לאחותי יש את הנגן לכן אני בטוח בדבריי.

oriki886

New member
תגובה

אז אם אני קונה עכשיו נגן כזה, זה כבר בא עם העידכון של התיקיות או שצריך לעדכן את זה לבד? והאם החלוקה ממש פשוטה? זאתומרת ממש לפי איך שאני מחלק את זה במחשב? ומה לגבי עברית? האם השירים יופיעו בעברית ולא ג'יבריש? תודה

or121210

New member
תגובה לתגובה

זה אמור לבוא עם עדכון, אבל אם לא זה קלי קלות לעדכן נגני SANSA, וכל מי שיודע להשתמש במחשב וללחוץ נקסט יכול לעדכן. החלוקה פשוטה מאוד, בדיוק כמו במחשב. יש תמיכה מלאה בעברית, תפריטים ושמות השירים.

למעלה