צריך עזרה

def jam

New member
צריך עזרה

שלום לאחר מצב שנוצר בשירותי הצבאי ולאחר שנה של שירות לא קלה, מלווה בהרבה קשיים, בנוסף להעברת תפקיד והורדת פרופיל ל45 נפשי. הגעתי למצב פשוט של התפוצצות ושלא יכלתי לסבול יותר ופשוט לקחתי את הרגליים וברחתי. אני נמצא בבסיס לא קל ולמרות שהיו לי הרבה קשיים והייתי בטיפול נפשי לפני הגיוס התגייסתי ורציתי לתרום והגעתי למצב לא טוב שם במקצוע שמאוד הזיק לי וגרם לי לאבד שמחת חיים ורוב השבתות שסגרתי שם ולאחר מכן שעברתי תפקיד היה לי מאוד קשה שם והייתי סוגר שבת שנייה והייתי ממש מדוכא ובודד. וגם בנוס, לקח שאני נמצא שם אני מרגיש כאילו מבולבל ולא יודע מה עלי לעשות וכו'. בנוסף לקח השבוע הגעתי לבסיס שוב לאחר שבועיים של חופשה. הגעתי לשם ובסוף היו לי זיכרונות של אותו מקרה והרגשתי בושה מהאנשים וכמעט לא רציתי להסתובב בבסיס. היום הייתי צריך לחזור שוב והרגשתי ממש רע בבוקר והיה לי הרבה מתח בגוף והגעתי שוב למין התפרצות כזאאת בבית ושוב ברחתי החוצה. אני ממש מבולבל כרגע וחושב לצאת מהצבא אשמח ליעוץ.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עזרה

נראה כי השרות הצבאי גרם לך להתערערות נפשית, ולמרות הורדת הפרופיל מצבך ממשיך להתדרדר, עד כי החלטת לברוח מהבסיס וכרגע אתה אובד עצות. יקר, מבינים את הבלבול וחוסר האונים בהם אתה נמצא, ולכן אולי כדאי קודם כל לעצור ולעשות חושבים, איך אתה חוזר לבסיס ןממזער נזקים. אם יש באפשרותך אז אולי כדאי לגשת לרופא, פסיכולוג בבית, לשוחח אתו ושיצייד אותך במכתב עבור הצבא, עם בקשת הפנייה לקבן, זאת אולי כדי לחסוך לך כניסה למעצר. בכל אופן, נראה לנו שכדאי שתחזור בהקדם לבסיס, תבקש שיחה עם המפקד והפנייה לקב"ן, שעמו תשוחח על מצבך וביחד עמו תחליטו איך אתה ממשיך, עם בכלל, את השירות. אנחנו חוששים שאם תמשיך לברוח אתה עלול להחמיר את מצבך. תמשיך לשתף

למעלה