צריך עזרה.....

17 ביישני

New member
צריך עזרה.....

שלום לכם חברי הפורום יש לי בעייה גדולה תמיד רציתי ללכת ללמוד משחק ולא היה לי את האומץ ואת הביטחון העצמי בכיתה ט במקום ללכת ללמוד תאטרון מעשי הלכתי ללמוד עיוני ואכשיו אני מאוד מתצער אל כך כל הזמן שראיתי את השחקנים בבית ספר מציגים מונולגים וכדומה מאוד היתבאסתי אכשיו בחופש התחלתי לחשוב אולי ללכת לסדנה לתאטרון ולנסות לילמוד תאטרון מעשי אך יש לי עדיין ספקות בנושא מפני שאין לי ביטחון עצמי בכלל.... אז תעזרו לי בבקשה בכמה שאלות שמפריעות לי.. האם אפשר להיצרף לסדנה בגיל כזה מאוחר(17)...? ואל איזה סדנאות אתם ממליצים לי ללכת אם בכלל..? בתודה מראש ביישני.....

קרא את השרשור שלמטה

מישהי כתבה כאן בעיה דומה לשלך, קרא את זה ואת כל התגובות שנכתבו לה, ראה כמופנות גם אליך.

רותיקה

New member
הייתי ממליצה לך בחום

ללכת לקורס לימוד לשון מפני שיש לך שגיאות כתיב רבות!!!!!!!

17 ביישני

New member
יש לי פטור משגיאות כיתב(בב"ס)

אז תעשי לי טובה אל תזרעי לי מלח על הפצעים.. אם לא נאה לך צורת הכתיבה שלי פשוט על תגיבי

suzzie q

New member
זה ממש לא יפה....

אל תתייחס למרות שנראה לי שהיא התבדחה אבל עדיין חבר´ה לא יפה לצחוק ככה על אנשים

suzzie q

New member
אני מבינה שאתה אומר את זה בציניות

אבל אל תתאכזב...הן אמרו את זה בצחוק אבל אל תיפגע מזה אני אשמח לעזור לך בנוסף למה שכבר נכתב בשרשור שלמטה על ילדה שבאה עם בעיה דומה לשלך אם יש לך עוד שאלות תשאל אותי

actress

New member
היי היי היי גם אני פה לעזרתך ../images/Emo140.gif

פשוט המחשב היה בתיקון אז היו קצת בעיות אז.... באמת בכל עזרה שהיא אני גם כאן ולא לדאוד לא נצחק אלייך יש מלא אנשים כמוך בתפוז ואנחנו מאלה שעוזרים לזולת

17 ביישני

New member
מה קשה להבין בזה ?

שיש לי ליקוי למידה ואני רושם הם הרבה שגיאות כיתב וגם קורס ללשון לא יעזור אז תעשי לי טובה רותיקה וכל השאר עזבו אותי לנפשי......

actress

New member
נו... אני רשמתי לך משהו ואתה פורש?

אם ירדו עלייך פה אז אני מתנצלת מראש בשמם זה לא יקרה שנית

17 ביישני

New member
אמממממממ פורש ? ?

אני לא פורש כל כך מהר ובמיוחד לא בגלל מישהי שלא יודעת מה זה ליקוי למדיה

לביישני

אף פעם לא מאוחר ללמוד משחק. יש בזה קטע של ביצה ותרנגולת כי למידת משחק עוזרת לביטחון העצמי,אבל ביטחון עצמי עוזר ללמידת משחק. בכל אופן,אם תהיה שלם עם עצמך ותרגיש טוב ותשים זין גדול,תוכל לתת את כל כולך על הבמה... אגב,שיר יפה יש לך בחתימה...אביבני"ק מושבע או חובבן? בהצלחה! טלטול

17 ביישני

New member
לחיפושית......

בקשר לאביב אני מושבע ......ואני מכיר אותך אך את בטוח לא יודעת מי אני אולי בהיזדמנות אני יספר לך......

לביישני

רציתי לעניין אותך בסדנאת תיאטרון שאני ועוד כמה מחברי הפורום... נמצאים בה. הסדנא מתקיימת בתיאטרון "צוותא 2" בת"א ואף פעם לךא מאוחר להתחיל לשחק אז אם אתה רוצה עוד פרטים.... אתה יכול בשמחה לכתוב לי לאיסיקיו-106714908 או לאי מייל- [email protected] או פשוט לשלוח לי הודעה פה בפורום ביייייייי מקווה שעזרתי....

למעלה