צריך עזרה

No More Crape

New member
צריך עזרה

היי אנשים אני ממש חייב עצה אז ככה אני בנאדם די מתוסבך, שלא משתמש בסמים (סתם לידע כללי) ואין לי הרבה חברים טובים. אם נקצר, יום אחד הכרתי מישהי שכיום היא הידידה הכי טובה שלי יש לנו קשר נורא נורא חזק ואני אוהב אותה המון. כמה המון? אני מוכן למות בשבילה. ואני לא צוחק. בקיצור, יום אחד כרגיל אני מדבר איתה ושואל למה הריחוק שבינינו בזמן האחרון והיא אומרת שיש לה בעיות שהיא לא רוצה להפיל עלי ואני אומר בוודאי שאת יכולה. ואז נכנסתי להלם - מסתבר שהיא מכורה לאל אס די LSD לפני שהיא סיפרה את זה היא ביקשה מכל הלב שזה לא יצא ממני. ועכשיו אני בבעיה לכל אלה שיכתבו לי לאמר להורים שלה - אני לא יכול. להורים שלה לא אכפת מהילדה בגרוש. שנאת מוות. עוד לא ראיתם דבר שכזה. אני בן 16, ואני לא יכול לפנות למישהו מבית הספר כי היא גרה שעתיים נסיעה ממני, לא מהאזור, זה מה שאני מנסה לומר. באותו היום בכיתי עליה המון, הייתי המום, ורק המחשבה שאאבד אותה הרגה אותי. היום דיברתי איתה, ופתאום היא שמחה. (היא לא בן אדם שמח). כל כך מאושרת, כמו שבחיים שלי לא ראיתי אותה. דיברתי איתה והיה מצחיק, היא צחקה כמו שאף פעם לא צחקה. (לא היא לא הייתה מסוממת באותו הזמן.) מה אני אמור לעשות? ביקשתי שתפסיק, אבל היא טוענת שזה עושה לה טוב ושהיא ממש לא רוצה להפסיק. היא לא מבינה שהיא סתם הורגת את עצמה, ובהתחלה לא חשבתי שיהיה אכפת לה. היא די בדיכאון. אבל היום הייתה לה גישה אופטימית ומוזרה במיוחד. היא אמרה לי שאני צריך לראות את הצד הטוב יותר בחיים. ממש מוזר. מה אני עושה? אם היא תמות מזה, זו תהיה גם אשמתי שלא דיברתי, ואני לא אסלח לעצמי על זה לעולם, מצד שני אני מפחד שהיא תכעס נורא אם אני אפנה לאנשהו, ואני לא יכול לעזור לה אלא אם כן היא תתן לי לעזור לה, אבל היא לא רוצה להפסיק. ונגיד שאני מחליט לפנות, אז למי? אני לא יודע מה לעשות אני ממש לכוד אני מצטער שאני מפיל עליכם את הבעיה הזאת, אני פשוט חייב עזרה אני מודה לכם מראש. רותם.

קשכפית

New member
צריך עזרה לעזור לחברה...

תיראה נשמה, לעזור לעצמנו זו חובה, לעזור לאחרים זו מצווה, אך מה הבעייה.. או טוב שאתה שואל, לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו זו בעייה וזה אפילו לא אפשרי לעיתים. הגיל שלכם הוא ההה גיל הבעייתי, הגיל הזה שעושים את השטויות הכי גדולות ובטוחים שיודעים הכלללל! בעייה. להורים לא אכפת עוד בעייה. הדבר היחיד שאני רואה כרגע שבידיים שלך לעשות זה להמשיך לדבר איתה, לספר לה כמה אכפת לך ממנה, כמה אתה אוהב אותה כבן אדם ולא רוצה שהיא תהרס, קודם כל אני מצרפת לך חומר כתוב על אל.אס.די אם אתה יכול להדפיס את זה ולתת לה לקרוא. אחר כך תנסה להמשיך ולבקש ממנה להפנים את זה ולהבין שעכשיו היא בגיל קריטי ומה שהיא מבשלת היום היא תאכל ובגדול אחר כך וחבל.. תגיד לה שאפילו אם בבית המצב רע, זה לא אומר שלא אוהבים אותה ושכמו שאתה אוהב אותה מחכים לה עוד חיים יפים מחוץ לבית שבהם היא תוכל למצוא את עצמה ולמצוא אהבה ולראות את היופי שבחיים. יש מקומות שבהם יוכלו לעזור לה, מקומות של קבוצות תמיכה וכאלה. אז תתחיל אם הכתבה, ואל תתבייש לכתוב ולשאול ולבקש כאן מה שאתה צריך ואם זה יגיע למצב בו היא מסכימה להגיע לפגישות תמיכה, אין בעייה יש כאן מי שיוכל למצוא לך את האינפורמציה של איפה ומתי ולמה ולכמה... בהצלחה וכנס לקישור קשכה

No More Crape

New member
לא יודע

תודה לך, אבל אני לא יודע פשוט לא יודע קראתי עכשיו את המידע שהייתי די מודע אליו בעבר ואני לא יודע מה אני הולך לעשות אם אפילו אחד מהדברים שם יקרו לה אני מתפלל שיפסו אותה עם חומר בכיס או בזמן שהיא לוקחת. מתפלל !!!! אני יודע שזה נשמע ממש דוחה מצידי, אבל אם זה מה שיגרום לה להפסיק... אפשר עוד יעוץ? אם כן, אני אשמח תודה רותם.

tiger

New member
אי אפשר להיתמכר לLSD

אני בטוח שלחברה שלך יש איזה בעיה אבל לא ניראה לי שזה היתמכרות לLSD... אלה אם כן היא הראשונה בהיסטוריה שזה קורה לה. לLSD אי אפשר להיתמכר וככל שמישתמשים יותר ההשפעה נמוגה ולא משנה בכמה מגדילים את הכמויות עד שלבסוף מקבלים לא יותר מכאב ראש אחד גדול.יכול ליהיות שחברה שלך מישתמשת הרבה בLSD אבל יש הבדל גדול בין זה לבין היתמכרות(היתמכרות=שימוש רצוף בסם שגורם לתלות פיזית ונפשית). נישמע לי שחברה שלך אולי מגלה קצת את העולם הזה וכמו בני ובנות טובים וטובות אחרים יום יבוא והיא תיתעורר ותפסיק לבד ברגע שהשיעור שלה יסתיים. דווקא נישמע לי שהיא מבינה דברים חדשים ולא כל כך רעים על החיים...לא ככה?אתה בעצמך אומר שהיא היתה בחורה דיכאונית ועכשיו טוב לה?אז מה הבעיה?ניראה לי שהבעיה היא יותר שלך ושל מה שאתה יודע וחושב על הדברים. LSD זה סם מאוד מסוכן אבל גם מאוד פופולרי ויש אנשים שבנויים יותר טוב להיתמודד עם סכנות ויש אנשים שפחות.בוא ניתפלל שחברה שלך שייכת לסוג הראשון.חלק מהאנשים הכי "מוצלחים" בהיסטוריה הישתמשו בLSD ולא קרה להם שום דבר רע. אני גם לא בטוח שאם ההורים שלה ידעו מצבה ישתפר...בטח שמצבה לא ישתפר אם איזה שוטר יתפוס אותה וישכנע אותה להלשין ממי היא קנתה את זה(כי זה מה שהם תמיד עושים)...או שיש לך חלום רטוב להציל את הנערה ולהחביא אותה אצלך מיתחת למיטה(או שמא על המיתה)מעכשיו ועד סוף העולם? בחורות כמוה יש מיליונים ועדיין מיקרי המוות מLSD הם נמוכים מאוד יחסית לסמים אחרים כמו הרואין/קוקאין.גם מיקרי איבוד הדעת או הסריטה הם מאוד קטנים יחסית לאלפי המישתמשים שיש בסם הזה.צ´יל t

sgn

New member
אתה בטוח שלא מתמכרים ../images/Emo153.gif

האם מדובר רק ב LSD נקי? לטריפים למשל גם לא מתמכרים?

אין התמכרות פיזית של הגוף

לחומר.... אני מבינה את ההתמכרות הנפשית,טריפ זה דבר מדהים,ההרגשה מטורפת,וההזיות יותר,גם אני בתקופת ההתפרעות שלי,חשבתי שאם זה לא היה דבר כל כך גרוע למוח,וכל כך "שורט" הייתי חיה על זה...אבל לשימחתי הרבה מאוד,אני כבר ממש לא בעניין הזה,אבל מבינה את אלו שכן נהנים מזה... אבל שוב,צריך לקחת את הטוב ואת הרע כאן,ולדעת שזה דבר שפוגע לנו במוח,פיזית,ועלול להשאיר אנשים במצב פגיע מאוד לכל החיים. יום כתום,

pazro

New member
ברור שאפשר להיתמכר לLSD

היתמכרות פסיכולוגית. ובקשר להיתמכרות פסיולוגית לLSD נקי זה לא אפשרי, אבל איפו תמצא ברחוב LSD ברמה של מעבדה רפואית? אז כן, אפשר גם לפתח היתמכרות זה. חוצמיזה יש הרבה אנשים שקוראים לטריפים LSD בגלל חוסר ידיעה אולי זה המצב.

tiger

New member
למה יש טריפים שהם לא LSD?

אולי יש כמה פיטריות או קקטוסים אבל הרוב שזה קרטונים או מייקרו או ליקוויד זה LSD ושלא יעבדו עליכם... LSD גם זה שקונים בקרטונים ברחוב זה LSD טהור ספוג בנייר.שום דבר אחר או בנוסף.לLSD עצמו יש השפעה מעוררת על מערכת העצבים כך שכל האגדות האורבניות על ספידים ואמפטמינים כתוספים זה שטויות.אין שום סם שיכול להשפיע על האדם שאפשר להספיק בכמויות כאלה מיזעריות (בקרטון קטן או אבן של מצית או טיפה של נוזל).שלא לדבר שגם החומרים שכאילו נהוג לחשוב שמעורבבים ביחד עם הLSD כל המעוררים למיניהם ,גם להם אי אפשר להיתמכר פיזית.אז...שלא יעבדו עליכם T

pazro

New member
LSD הוא לא חומר מעורר, LSD מבטל

את מסנני החושים של המוח, זה הכל.

אילתושי

New member
טייגר... לא יפה!

הבנאדם בא אליך נורא נורא מודאג לחיי חברתו, ואתה בכלל לא מרגיע! אתה כותב שזה לא כל כך מסוכן, אבל בכל זאת - כמה אנשים מתו מזה, נכון? אז איך אתה יכול להגיד שזה טוב לה, ואם ככה שיפסיק לדאוג? אני הייתי מאד מתעצבנת אם הייתי הוא.

tiger

New member
לא אמרתי שום דבר שדומה למה שאמרת

וכניראה שהבנאדם הבין אותי אולי קצת יותר טוב... חוץ מיזה תיקראי מה שאר הגולשים כתבו ותגלי שכולנו אומרים את אותם הדברים במילים אלה ואחרות. t

No More Crape

New member
תשמע

אני מבין מה אתה אומר ולא אין לי מין חלום רטוב שכזה להציל אותה ולהביא אותה למיטה שלי את זה אני מבטיח לך. אבל בכל אופן, אל תייחס ל LSD רק את היתרונות של הסם. אנשים מתו מזה. וכרגע אני לא חושב שהיא מבינה מה היא עושה. אני נורא מקווה שאתה צודק ושהסם לא ממכר והיא תפסיק עם זה מתישהו ותקבל שכל למרות שאני לא חושב שזה יקרה. תבין, אני מפחד עליה. אני לא יכול להרשות לה לאבד את החיים שלה כשאני יודע שיש סיכוי לזה ולא עושה כלום אבל אני גם לא יכול להרשות לעצמי לאבד אותה, אנוכי מצידי אבל זה נכון. קראתי גם שהיה אחד שלקח LSD וחשב שהוא דולפין וכל פעם כניסו להוציא אותו מהמים הוא נחנק, או אחת שחשבה שהיא פרפר ושהיא יכולה לעוף אז היא קפצה מהמרפסת. לפי מה ששמעתי אלו טריפים טובים. אבל שמעתי גם שיש אנשים שאחרי השימוש בסם נחטפים חרדה ולפעמים נתקלים בשטן שכאילו רודף אחריהם. ואולי היא סתם מכורה בראש שלה, כי זה מה שהיא רוצה, להרוס את עצמה. ושמעתי שגם הם יכולים למות ממנת יתר. מבין למה אני דואג?

tiger

New member
אתה דואג יותר מידי

שמעת יותר מידי סיפורים שהקשר שלהם למציאות מעורפל ואין לי מושג מאיפה היבאת את זה שאני מיסתכל רק על הדברים החיוביים שיש לLSD. זה בפירוש לא מה שאמרתי. יש צדדים חיוביים ויש צדדים שליליים ויש סכנות גדולות אבל יש רבים שצולחים את הדברים האלה בשלום.הניפגעים עדיין נימצאים במיעוט.נכון שכל מי שניפגע זה מאה אחוז של פגיעה לו ולקרובים לו ולאכן אני אומר שבו נקווה שהחברה שלך לא מהסוג שנישבר...לך לדעתי ומניסיוני אין הרבה מה לעשות בנידון ולא משנה כמה דאגה ואהבה כנה ורצון לגונן יש לך כלפיה.איך אומרים?איף יו לאב סמבדי לט דם פרי אם זה נכון להורים שיש להם ילדים מכורים זה נכון גם בישבילך. תחזיק לה אצבעות שיהיו לה רק טריפים טובים ואם יהיה לה טריפ רע אז שיהיה מישהוא שמבין עיניין ושידע איך להוציא אותה מיזה (מה שבדרך כלל קורה). אל תיצפה שחורות,חבל. T

אלנבי52

New member
כל מה ששמעת נכון...

אבל בלי שום קשר לזה , שחברה שלך לא תאכל בחיים שלה במסיבה כי שם המוזיקה ממש משפיעה...חבר של חבר שלי מת והוא אכל כולה חצי... וזה לא מנת יתר זה פשוט דפיקת מוח רצינית...למרות הכל אין לך הרבה על מה לפחד , אני מאמין כל עוד היא תקבל אותם בטוב ולא חשפים אז הכל יסתדר...היא בדוק תצא מזה על בליינד! וכמה זמן היא אוכלת?

למה היא הייתה במצב רוח טוב?

אתה יודע מה אני חושבת? אני חושבת שהיא הייתה במצב רוח טוב - כי אתה חבר שלה. היא ספרה לך משהו אינטימי וזה נגע בך, וזה נגע בה בחזרה. וזה גרם לה להיות במצב רוח טוב. כי חברים טובים עושים מצב רוח טוב. וזאת העזרה הכי טובה שאתה יכול להציע לה - להיות שם בשבילה (שלא כמו ההורים שלה), לקבל אותה כמו שהיא (שלא כמו וגו´), לשמוח בשמחתה, להתעצב בעצבונה, וכו´. זאת תקופה כזאת והיא תעבור. (ואם היא תמות אז היא תמות - כולם מתים בסוף, וזה לא הדבר הכי חמור שיכול לקרות לה) בהצלחה! >ספל חמאה נוטעת אופטימיות פסימית או ההפך<

0g30

New member
רותם !!!!!!!!! שטויות במיץ עגבניות.

דבר ראשון .......תירגע !!!!!!! איזה סרטים ראיתי בזמן האחרון ..... מה זה מכורה ל LCD ??? בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה הסם המדובר אינו סם ממכר , ילדים כמו חברה שלך יכולים מאוד להתלהב ממנו ולהגזים , לרוב מקבלים סטירה/שריטה ומבינים שלא הכל ורוד , בכל מקרה זה עדיף מסם אחר בשכונה XTZ ..... בקיצור חברה שלך תיקח עוד כמה פעמים ותירגע , ואם לא תרגיע אותה אתה..

אלנבי52

New member
חחחחחחח איזה סרט אחולמניוק...

ת´אמת אני רואה ת´צמי במצב ממש ממש ממש הפוך חחחחח... וביום למחרת שהיא באה כל כך שמחה ומלאת חיים תדע שהיא הייתה בחלק של הסטארטרים חחחחחחחח :)...היא קיבלה עלייך דלקה חשמל והיא רוצה להנות קצת מהחיים...ראסמי אין מצב שזו תהיה אשמתך ואם תספר להורים שלה אתה רק תכשיל אותה.

למעלה