צריך עזרה

צריך עזרה

שלום
אני צריך בבקשה רשימה של "פאקים" בגוף האדם, שמוסברים ומובנים היטב ע"י האבולוציה,
למשל העיניין שבילדות יש בעיות בשיניים כי יש יותר מדי שיניים בלסת או משהו כזה ?
אם אפשר לקבל לפחות 5.
תודה מראש.

רק 5?

שיניים: שני סטים בלבד. הסבר: מי שמת בגיל 30-40 יכול להסתפק בשני סטים של שיניים.
מערכת עיכול- אפנדיקס מועד למחלות. איבר שרידי.
מערכת עיכול: אין צלולאז.
כללי: חוסר יכולת ליצור ויטמין C.
מערכת רביה נקבית: מיקום הואגינה בפלביס במקום בבטן.
הזעה: חוסר במערכת בקרה המפסיקה הפרשת זיעה כשהעור נרטב.

מני אה

New member
המשך

שתי עינים, אפשר להסתפק באחת
אף, אפשר גם בלעדיו
שיער על הגב, והעכוז (לאזעזל האבולוציה הזו)
ריסים
5 אצבעות, 4 מספיקות
רצון לחיות

מני אה

New member
נכון

או שלא, זה מה שקורה כאבולוציונים חושבים שהם יסבירו כל דבר עם תיאוריה פשטנית

John the Savage

New member
נכון שההחלטה של הנהלת הפורומים

להעיף את מנהל הפורום כי הוא לא כותב מספיק מבלי שיהיה להם אף אחד להחליף אותו, היתה פשוט החלטה גאונית?

אין ספק שהחלטה גאונית.

אבל עד שאף אחד אחר מגולשי הפורום הקבועים לא ירים את הכפפה המצב רק יחמיר. ובסוף עוד תקבלו בריאתן בתור מנהל.

John the Savage

New member
אני משער שלרובינו כאן

אין ממש את הזמן ואת היכולת להתחייב לדרישות של ניהול פורום, מה גם שהאופן בו המנהל הקודם הועזב לא ממש עוזר ליצור מוטיבציה.

אני אישית לא ממש בתחום. אז בתור סתם מישהו שמתעניין באבולוציה זו בכלל לא ניראית לי אופציה רלוונטית. אולי בסופו של דבר מישהו יתעלה מעל כל השיקולים האלו וירים את הכפפה. אם לא, נקבל את פינוקי.

alonys

New member
ענו לי בפורום משוב שאין מצב להחזרת המנהל

הקודם של הפורום בשום אופן ושהם עדיין מחפשים. לא לגמרי בטוחה שזה בראש מעייניהם. אחד מהקריטריונים שלהם זה כמות הודעות בפורום (מפלצת הנוכחות בפורום) - כך שאיכות ההודעות גם כן לא בראש מענייהם. לפיכך הצפי של בריאתן בכיסא הניהול אינו מופרך אם המעודכנים והמבינים בנושא לא ירימו את הכפפה.

squalus

New member
הם לא מחפשים כלום

זה לא כאילו הם מפרסמים מודעות דרושים למנהל פורום. אם במקרה מישהו ישלח טופס שהוא מעוניין לנהל את הפורום, אולי הם יסתכלו עליו, אבל זה מסכם את ה"חיפושים" שלהם.
הנהלת תפוז היא חובבנית ביותר, הם אוהבים מנהלים שיוצרים הרבה פרובוקציה, כי זה מה שמכניס להם כסף, איכות ניהול הפורומים היא בדרגת חשיבות הרבה יותר נמוכה.
מנהל בריאתן דוקא כנראה מאוד יעניין אותם, כי זה יביא לאקשן, ויותר חשיפה.

ranisharoni

New member
הם דווקא שלחו הודעות

כלליות ("פורום מאתגר") ופרטיות (לי למשל כאחד שכותב בפורום אבל קטונתי בידיעותי לניהולו).

alonys

New member
הנהלת הפורומים צריכה לפטר את עצמה

כי גם הם בקושי פה.

מה זאת אומרת סטים ?

מה קורה בעצם לשיניים למי שחי 80 שנה ?
לתוספתן שמעתי שיש תפקיד...
צלולאז ? אני צריך משהו יותר עממי..
משהו שכל אחד יכול להבין

אז ככה:

יש לך שני סטים של שינים. שיני חלב ושינים קבועות, נכון? רק שאם אתה חי בעולם שאין בו רופאי שיניים בסביבות גיל 30-40 תסבול מכאבי תופת ואחר כך או שתאכל דייסה או שתמות ברעב.
גם אני שמעתי שיש לתוספתן תפקיד במערכת החיסון. רק שבשביל התפקיד הזה לא צריך איבר מיוחד.
צלולאז הוא האנזים המפרק תאית. אם היה לך צלולאז היית יכול להתקיים על אכילת עשב. למה לשבלולים יש צלולאז ולנו לא? ז'לו פייר!

למעלה