צריך עזרה ...

• פותח הנושא ww66
  • פורסם בתאריך

ww66

New member
צריך עזרה ...

שלום לצוות האתר

אני בן 22 וחצי . אחרי צבא
עוד לא הייתה לי חברה, עוד לא שכבתי, ועוד לא התנשקתי, אני תמיד הייתי ביישן .
אני לא אחד כזה שמתחיל עם כל אחת, וגם עם מי שאני מתחיל , היא טוענת שיש לה חבר .
אני כל כך רוצה שתיהיה לי חברה, כי עד כמה אפשר בלי ??? זה משגע .
אני רוצה ילדה טובה ... אני ילד טוב ושבאמת תיהיה אהבה בנינו ולא סתם .
איך להתחיל עם בנות ? אני חייב עזרה בנושא, זה לא קל לי . אני חושב פעמים עם לדבר עם מישהי או לא . אני צריך משפטים, זה כל פעם שאני בא להתחיל עם מישהי אני מאבד את הזיכרון מה להגיד לה ...

יש פה עוד אנשים שהם כמוני?
ובנות : אתם הייתם מוכנות לצאת עם גבר כמוני? אכפת לכם אם עוד לא הייתה לי חברה וכל זה??
ואם יצאתם פעם עם גבר כמוני? אם כן תגידו איך הרגשתם???
תודה לעוזרים ..

Reyn

New member
אתה מבין שהפורום הזה מיועד לחסרי נסיון, כן?

רוב הגולשים כאן חסרי נסיון, או כאלה שהנסיון שלהם מועט ביחס לגילם, או סתם אנשים שמזדהים עם המצב מסיבה כזו או אחרת. אז מן הסתם זה לא המקום לקבל בו תמונת מצב של האם רוב הבחורות יסכימו לצאת איתך או לא.

בכל אופן, התשובה היא שאם לא תעשה מזה ביג דיל, כנראה שגם רוב הבנות הן לא יעשו מזה ביג דיל.

איך להתחיל עם בנות - איפה?

אז בתור בחורה...

וכזו שכתבה כמה פעמים בפורום שהיא מעדיפה גברים עם ניסיון מסוים מאשר כאלה שחסרים אותו...
אני יכולה להגיד שמה שהפריע לי בהודעה שלך, יותר מהחוסר נסיון, הו המסכנות בה אתה חושב שאתה נמצא.
מצטערת מראש אם ההודעה שלי נשמעת ביקורתית או תוקפת, אין לי כל כוונה רעה.
צרם לי שכתבת כ"כ הרבה דברים שאתה לא, במין נימה שמסבירה/ מצדיקה למה לא הולך לך.
אבל מה עם הדברים הטובים שבך?
אני כן נמשכת לגברים עם בטחון מסוים, לפחות לגבי משהו בהם.
לצורך העניין, אם מישהו כמוך (לפחות כפי שהצלחתי לתפוס אותך על סמך הודעה אחת בלבד) היה מתחיל איתי, לא היה קורה ביננו כלום וזה גם מבלי שאדע שאתה בתול וחסר ניסיון.
אני לא אוהבת גברים שמתחילים ע"י משפטי פתיחה מפגרים כי כפי שהבנת אני חושבת שהם מפגרים (המשפטים) וגם לא על כל אחד זה יושבטוב אז לא צריך בכוח.
ובנות רבות משקרות שיש להן חבר כדי שירדו מהן.
מה זה בעצם "גבר כמוך"? הייתי מעדיפה לדעת על עוד דברים ולא רק שאתה חבר ניסיון, הרי לא זה מה שמגדיר אותך כבנאדם!

Hawkgirl

New member
לי זה לא משנה..

אם הבנאדם חסר ניסיון או בעל נסיון. כל עוד הוא מתנהג כמו בנאדם שאפשר לשוחח איתו בנעימות אני אהיה מוכנה לתת לו הזדמנות..
באופן אישי, ומנסיוני, כשבחור שמאוד נואש לזוגיות ניסה להתחיל איתי זה הרתיע אותי. כך שייתכן וגם נשים אחרות ירגישו ככה.

כמו שאמרו, אם אתה לא תעשה מזה עניין, אין סיבה שגם הבחורה שתתעניין בה תעשה מזה עניין.

Berethor

New member
אתה נשמע בסדר גמור ומתאים לפורום

אז ברוך הבא, ולדעתי בהחלט אתה יכול למצוא בחורות שזה לא יפריע להן או אפילו יראו בכך פלוס, ויעדיפו אותך על פני "דון חואן".

Elle992

New member
אני כמוך..
אל תרגיש רע עם זה

אני אישית יכולה להעיד שאני לא שופטת אנשים לפי הנסיון המיני שלהם לטוב ולרע, אני שופטת לפי אופי ודפוסי התנהגות וכד'.

בעיקרון אני לא חושבת שזה גרוע שאתה חסר נסיון או שזה טוב, זה משהו באמצע.....אתה צריך להיות בטוח בעצמך כי יש בך הרבה מעבר למיניות שלך, אם תבין שמיניות זה לא הכל בחיים ובטח שלא קובע את טיבך-כנראה שתצליח למצוא מישהי שתקבל אותך כמו שאתה

וברוך הבא

למעלה