צריך עזרה!!!

Psycho MC

New member
צריך עזרה!!!

רק היום הפעלתי את המשחק (בבוקר) ועכשיו חזרתי הביתה ואני מנסה להבין את כל החרטה הזאת... זו שאלה דפוקה אבל עדיין זה יעזור לי מאוד: איך אני קובע לכל שחקן על מה הוא יתאמן??? רק השוערים מתאמנים על Goalkeeping, שזה קבוע על ידי המחשב, וכל השאר ב-general... מישהו יכול להסביר לי בדיוק??? ד"א: בימים הקרובים, אני חושש שתראו הרבה מאוד הודעות שלי בקשר לכל מיני פרטים במנג´ר... מצטער אבל ככה זה עם מתחילים ב-CM...

KaZaM

New member
תשובה

ככה זה צריל להיות שכל השחקנים הם ב-GENERAL אלה אם אתה רוצה לעשות למישהו מהם אימונים מיוחדים ועצה בשבילך כשאתה משחק ויש לך שחקן שהקושר שלו פחות מ-80 תוציא אותו כי הם יהיו עייפים ואז זה יגרום להם לפציעות ולרמת משחק גרוע.

Psycho MC

New member
שאלה

אני רוצה שכל שחקן יתאמן על משהו ספציפי. איך אני עושה את זה???

KaZaM

New member
תשובה

אתה צריך לבנות כל מיני תוכניות אימונים אבל אני לא ממליץ לך לאמן שחקנים לבד כי הם לא ממש אוהבים את אם אני לא טועה ואתה לא יכול לעשות לכל שחקן אימון לבד יש מספר מוגבל אני חושב

Psycho MC

New member
עוד שאלה לגבי הסקאוטים!!!

אני נכנס ל-Player & Staff Search ויש שם Scout #1 Scout #2 Scout #3 וכו´... וכולם לא ממונים... איך אני ממנה אותם???

KaZaM

New member
אתה נכנס עליהם ושם

יש לך אפשרות לשלוח אותם לחפש שחקנים ביבשות או לחקור על הקבוצה שאתה הולך להתמודד איתה ואם אתה רוצה לשלוח סקאוט על שחקן מסויים אתה נכנס לשחן למעלה ב-ACTION (איפה שאפר גם להציע עליהם מחיר) יש גם אפשרות לשלוח עליו סקאוט.

Psycho MC

New member
אני יודע מה הסקאוטים עושים...

השאלה היא איך אני ממנה אותם שיעבדו אצלי??? כי לכולם רשום NOT ASSIGNED

tomash11

New member
במידה ואתה מסתבך..שלח לי לאי סי

ואני אענה לך. נכון, אני יודע שאני נמצא בשעות יחסית לא נורמליות, אבל אתה יכול לנסות ואני מבטיח לענות...פשוט, נראה לי שאם במקרה נהיה אונליין אני אוכל לענות לך על ים שאלות וזה די דינמי...בנוגע לתפריטים אני די מתמצא... בכל מקרה 38575030

למעלה