צריך עזרה

LySrgic

New member
צריך עזרה

שמעו אנשים אתם מכירים איזה תוכנה טוב או משהו לעשות טראנסים בערך כמו FRUITY LOOPS רק עם יותר אפשרויות ??? שלכם
LYSRGIC

trancelover

New member
פרוטי לופס

התוכנה הכי לא מסובכת בעולםםםםםםםםםםם התוכנה הכי פשוטה שיש, והכי גרועה מבין שאני מכיר מבין המקצועיות שעליהם עברתי (אם היא נחשבת מקצועית בכלל חח), בכל מקרה אין עוד מה ללמוד עליה, כי דבר יותר פשוט ממנה, הכל ברור, פרוטילופס היא בגדר משחק, קיובייס או לוגיק, זה כבר הדבר האמיתי,..

MidNight Flame

New member
שחצן קטן שלי...

אני יכול להראות לך חבר שלי שיכול ללמד אותך פרוטי ברמה כזו שאתה לא תדע מאיפה זה בא לך...

trancelover

New member
הממ..

כל מה שאתה רושם, אבל ממש כל מה שאתה רושם פה לא במקום ובלי רמת אנטלגנטיות (שאמורה ליהיות אצל מנהל פורום חח), אבל לא משנה, אני יענה לך, כבר רשמתי על הטראק שהולך להתחרות בפסאיניוז, בתחרות שתחל בינואר, תוריד אותו משם, תאהב תאהב, לא תאהב לא תאהב.. Eye Ci - Dawn Dew זה שם הטראק.. בכל מקרה לא הוצאתי תטראק הזה בשביל להוכיח לך משהו, רק שתדע שאתה וחבר שלך יכולים לרדת לי,הממ יכולים לבוא ואני יעשה לך שיעור בתוכנה המעפנית הזאת.. פרוטי לופס חחח, אפילו השם מצחיק, זה בכלל לא הכיוון שלי, יש בה תדברים הבסיסיים אולי והכל טוב ויפה, אבל הסאונד בתוצר שלה ממש גרוע..

HooK

New member
תגיד לי ילדון..

מה דעתך על המוזיקה של LISH או של ססטו סנטו?

trancelover

New member
lish חלש, ססטו סנטו לא רע בכלל

וממש לא מעניין אם המוסיקה שלהם מעורבת עם פרוטילופס(אם זה מה שבאת להגיד..) הדבר הכי נחמד שיש בתוכנה העלובה הזאת זה את הפיאנו רול שבכלל לא שייך לפרוטי.. אולי היא תתפתח קצת עם השנים, אבל היא פשוטה לעלה..

trancelover

New member
תאמת..

(LISH)אחרי האלבום האחרון הנהדר עלתה לי הערכה לגביו, אז תמחוק תחלש, הייתי אומר שהאלבום הזה אפילו הדליק בי משהו, מאד אהבתי.. ססטוסנטו לפעמים בא בכמה היטים גדולים, לא רציני..

lo siento

New member
טוב, קיצר

לגבי הפרוטי, אני משתמש בפרוטי, וקראתי קודם לכן שהטראנסלבר הועף מהמקום והייתי רוצה לדעת את הכתובת לתחרות אם מישהו יודע, אני אשלח משהו, לגבי הפרוטי, זו לא תוכנה ממש רצינית, היה לי אולפן הקלטות למשך 8 חודש ועבדתי עם הקיו בייס, ריזון, ועוד כל מיני, כנ"ל הפרו-טולס, ופרוטי באמת לא משתווה, זה מניסיון, אבל נחמד שהקיו בייס עשו אותה בתור פלאגין לתוכנה עצמה(קיובייס) וזה גם נוח, אבל תכלס, הפרוטי בכלל לא משהו אפשר להגיע איתם לרמות אבל לא מי יודע מה אגב, עוד פעם, הכתובת של התחרות, אם מישהו יודע, אני אשלח משהו

HooK

New member
אתה מבוי סתום

ממליץ לך על גיחה ארוכה להודו......

למעלה