צריך עזרה...

Psycho MC

New member
צריך עזרה...

אני משחק עם מילאן וסיימתי את העונה הראשונה... במשך כל העונה אצלי רוי קוסטה (קשר התקפי) כל הזמן התעייף בזמן המשחק (את המחצית הראשונה גמר עם פחות מ-85 אחוז קונדישן) וקיבל ציונים גרועים במחשק (5 ולפעמים גם 4), וכל הזמן שאני מחליף אותו המורל שלו יורד אבל אי אפשר ככה כי הוא אמור להיות שחקן טוב ואפילו פעמיים התקשורת "ירדה" עליו וכשאני הגנתי על השחקן המנהלים כעסו עליי... למישהו עוד היתה בעיה דומה איתו או עם כל שחקן אחר???

ofer16

New member
הפתרון הכי טוב:

תמכור אותו!!! יש שחקנים שמתעייפים במהירות (85 אחוז במחצית, זה כבר מוגזם...), ויכול להיות שההוראות שאתה נותן לו מעייפות אותו יותר מדי (חץ קדימה, pressure, forward runs). תבדוק אם הבעיה היא אצלך או אצלו (תסתכל על הSTAMINA שלו). בקשר להנהלה, הם צודקים. אם הוא לא משחק טוב ואתה מתעקש להגן עליו זה קצת מעצבן את ההנהלה... הנהלה, אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם...

Psycho MC

New member
למכור???

אולי... אבל בינתיים אני רוצה "לשפר" אותו... ה-stamina שלו זה 16 ואני לא נותן לו חצים קדימה, אמנם יש לו forward runs אבל הוא קשר התקפי בכל זאת... יש עוד מישהו שמוכן לעזור???

KaZaM

New member
אתה יכול לעשות לו אימונים שיעבדו

יותר על הכושר שלו

Michael17

New member
אחי, צר לי לאכזב אותך..

אבל מנסיון שלי אין לך מה לבנות על רוי קוסטה! בכל קבוצה שקניתי אותו או אפילו במילאן הבנאדם על הפנים... במציאות הוא אולי טוב וגם הנתונים שלו מרשימים אבל אולי יש משהו בנתונים המוסתרים(יש דבר כזה) שאומר שהוא חייב להיות גרוע כאשר אתה מאמן אותו :) המאזן הכי טוב שאולי היה לי איתו זה 5-6 שערים ו2 בישולים בבערך 15 משחקים (בינוני מאוד)

ofer16

New member
אתה עם מילאן!

יש לך ימבה כסף! תקנה איזה מחליף! פיגו לא מספיק טוב? טוטי איטי מדי? חוצמזה, יש לך את סידורף, פירלו וריבאלדו...

Psycho MC

New member
פירלו עוד יותר גרוע מרוי קוסטה!

עכשיו הוא ב-reserves בכלל ואני לא יודע אם לחדש לו את החוזה או למכור אותו... ותאמינו, ניסיתי לתת לו לנוח, הוא באימוני כושר כבר כמה חודשים וכלום לא עוזר! אולי באמת יש לו ב"נתונים המוסתרים" חרטה כזאת שהוא גרוע בכל קבוצה...

Psycho MC

New member
ועוד...

אני לא מחפש עכשיו קשרים, לפחות לא התקפיים, אלא אמח בחיפושים אחרי מגנים (במיוחד באגף המשאלי) ובלמים...

IOJDFG

New member
מגן שמאלי

יש אחד שמשחק בסלטיק, וקוראים לו crainey שחקן תותח, ואפשר לקנות אותו בלא יותר מ100,000 דולר.

Psycho MC

New member
אה מישהו כבר אמר לי עליו...

אבל לא התעמקתי בו כי הוא תמיד סירב, מסיבה כלשהי...

IOJDFG

New member
אם אתה עם מילאן והוא בסלטיק

(למילאן יש מלא כסף) ככה שאת הקבוצה לא קשה לשכנע למכור אותו, ואת השחקן פחות קשה. הרי כל שחקן רוצה להצליח ולעבור למועדונים גדולים כמו ריאל מדריד, ברצלונה, מילאן וכו´. אז אם הוא מסרב, תציע לו פשוט יותר כסף, ואם הקבוצה מסרבת, תציע להם קצת יותר כסף, ותאמין לי הם יסכימו. מניסיון!

Psycho MC

New member
אני יודע...

פשוט עקבתי אחרי שחקנים "רציניים" יותר... אבל אנסה אותו בכל זאת כי עוד מעט מתחילה עונה חדשה... תודה בכל מקרה...

למעלה