צריך עזרה...

theGypsy

New member
צריך עזרה...

לא מזמן נכנס לי גו'ק למוח- גלישת רוח. עכשיו, חוץ מזה שאני מתלהב מסרטונים ביו טוב, אין לי מושג מאיפה אני אמור להתחיל. ציוד? מה לקנות? מה עושים? טיפים? יש לי תקציב של מקסימום 2500 שקל. אפשרי ללמוד לבד? איך? בבקשה תעזרו לי, גם לא מצאתי פורמוים פעילים בנושא ובאמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל, אם מישהו יכול לכוון אותי.

kiteaway

New member
גלישת רוח

הי אנחנו מעבירים קורסים מעולים בגלישת רוח,,בתוך מעגן סגור מה שהופך את תנאי הלימוד לאופטימלי,,נוסיף לזה ציוד לימוד וצוות איכותי ואתה מקבל מעטפת לימודית משובחת ביותר,,כמובן שגם לאחר סוף הקורס אנחנו נעזור לך בבחירת הציוד המתאים לך בהתחששב בתקציב וביכולת המיקצועית שלך לפרטים והרשמה 098666991 www.kiteaway.co.il בהצלחה

hagit oz

New member
אחלה ספורט - הראשון שלי דרך אגב

היי, טוב, גלישת רוח היה התחום הראשון שלי בגיל 16 וגלשתי כארבע שנים עד שעברתי לקייטסרפינג, אני חושבת שזה ספורט מדהים שאתה בוחר למרות שלא תמיד התנאים מרשימים בארץ לגלישת רוח מלבד אילת,כינרת (בחודשי יוני- אוגוסט) ובת גלים בחיפה. הייתי מציעה לך לעשות קודם קורס ואז לחשוב על קניית ציוד וכו'... איפה אתה גר? חגית עוז

theGypsy

New member
תודה רבה על הסרטון ועל התגובה,

אני גר באיזור כרמיאל- הכנרת במרחק בהחלט סביר ובקרוב כשיהיה לי רישיון לבד אני אוכל להגיע לשם כל שבוע (אך לצערי לא יותר מזה, בכל זאת- לימודים ועלויות של דלק). בכל מקרה, בזמנו לקחתי קורס גלישת גלים- והמסקנה שיצאתי מהקורס הזה, היא שהתנאים בארץ לגלישת גלים לא משהו, ושהדרך ללמוד לגלוש (לפחות גלים) היא לבד. הדבר הטוב היחידי שקיבלתי מהקורס זה את הציוד. אני עדיין מאוהב בתחום גלישת הגלים, אך המרחק מחוף נורמאלי גורם לי לחשוב שעדיף להתמקד בגלישת הרוח. בכל מקרה, אפשרי ללמוד לגלוש רוח לבד? אני חושב להשכיר גלשן רוח בכנרת ולנסות את מזלי. או שזה יהיה בזבוז זמן? אפשרי למצוא גלשן סביר בתקציב של עד 2000 שקל?

מספר המלצות

כמו שאנחנו ממליצים בדרך כלל לאנשים - הספורט (גם גלישת רוח וגם קייט) הוא מדהים אבל חשוב קודם כל ללמוד אותו/לטעום ממנו ורק אז לחשוב לגבי קניית ציוד. ההמלצה היא בדרך כלל לא לרוץ ולקנות ציוד גלישת רוח אלא לעשות מנוי באיזה מועדון על מנת להתקדם ולרדת בגודל הציוד ורק כשאתה מתייצב על גודל ציוד קטן יותר (זה התהליך בהתקדמות של הגולש), רק אז לקנות ציוד. ציוד נורמלי מלא במחיר 200 ש"ח לא מאמין שתמצא (אולי תמצא מישהו ממש ממש נואש שצריך כסף להלוואות בשוק האפור ../images/Emo13.gif ). בכל מקרה אם אתה יורד במהלך הקיץ לאילת נשמח כמובן להעביר לך קורס גלישה ולהכניס אותך לתחום. שיהיה בהצלחה!

למעלה