צריך עזרה...

Salsero18

New member
צריך עזרה...

לצ´קו ידידי, שאלתי אותך באי סי קיו אם יש לך את השיר ojos chinos בביצוע La Sonora Carruseles לא ענית לי מאז... אם אתה או כל אחד אחר יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד אותו אודה לכם מאוד. אגב חיפשתי אותו בקאזה ובסלסראצ´י ולא מצאתי... המבצעים היחידים שמצאתי לשיר הזה היו El Garnd Combo בבקשה עיזרו לי

אני לא יכול כ"כ לעזור כי...

יש לי רק את הגרסה של אל גרן קומבו --> אף פעם לא התעניינתי בעוד גרסה לשיר
תשאל אולי את נופר או רוני - בטוח יש להן את הגרסה שאתה מחפש! בהצלחה

אז זהו שלא!

אפילו לנופר ורוני אין אותו בגירסה של ה"סונורה קרוסלס"! זה מחדל! אי אפשר למצוא אותו ברשת (חיפשתי המון), רק לתקליטנים יש אותו
בואו נתאחד ונכריח תקליטן כלשהו לשים אותו באינטרנט איפשהו!

אם אין להן אז נדיר למצוא ת´שיר../images/Emo79.gif

אבל אני אנסה להשיג אותו מאחד הדיג´יים (אם אתם אומרים שיש להם את השיר)

Lechko

New member
חח אנשים :)

זה הרבה יותר פשוט. השיר הזה לא כזה נדיר... והאמת, אני מציע לשמוע את כל האלבום הזה של סונורה...de una vez gozando. :) אחרי שפאקו בחר בו כאלבום השנה בשנה שעברה (בצדק) יש אותו להרבה אנשים. (ואני בכללם) שלחתי אז זה לאורי אז גם לו יש. מי שרוצה את השיר שיפנה אלי באייסיקיו. (גם כשאני אווי... לפעמים אני רואה הודעות ושולח בזמן שאני לומד או משהו). אלכס

Lechko

New member
חח אנשים :)

זה הרבה יותר פשוט. השיר הזה לא כזה נדיר... והאמת, אני מציע לשמוע את כל האלבום הזה של סונורה...de una vez gozando. :) אחרי שפאקו בחר בו כאלבום השנה בשנה שעברה (בצדק) יש אותו להרבה אנשים. (ואני בכללם) שלחתי אז זה לאורי אז גם לו יש. מי שרוצה את השיר שיפנה אלי באייסיקיו. (גם כשאני אווי... לפעמים אני רואה הודעות ושולח בזמן שאני לומד או משהו). אלכס

Salsero18

New member
נפתרה הבעיה...

לשיר קוראים Ojitos Chinitos ולא Ojos chinos בגלל זה ניתן היה למצוא בקאזה רק את הגירסה של אל גרנד קומבו... Salsero

reina1

New member
שיינס! מי אמר שיינס???

gimme gimme gimme gimme more shines yayayaya אופס סליחה... הצד הגרידי שלי יצא לאור. D-: אני כזאת שיינס ג'אנקי! כל הזמן שאני עמדתי לבד ואף אחד לא הזמין אותי לרקוד, אי אפשר לשבת כשהמוזיקה הזאת מתנגנת... אז נעשיתי ספציאליסטית באילתור על הספירה, הצעדים שאני עושה, אנשים משתגעים מזה, חחחח... D-:

למעלה