צריך עזרה.....

adir555

New member
צריך עזרה.....

למישהו יש סיפור מעניין על העלייה לארץ או על חיי היום יום במרוקו אני צריך את זה ליפרויקט ואני צריך לחקור על מרוקאים ומרוקו בכלל.... תודה רבה לעוזרים!!!....

wan

New member
מציעה לך לבדוק גם באתר קוסקוס

יש שם המון אינפורמציה.

r a l i

New member
אני יכולה לעזור לך...

יש לי לקט מאמרים בנושא עליית יהודי מרוקו לישראל, ראיונות שערכתי אם אלו , שלצערי, כבר אינם בנינו, והכי חשוב .... יש לי מאמרי "נאצה" שכתבו אריה גלבלום עיתון הארץ 1949 ואמנון דנקנר 1983 בנושא המרוקאים כמובן, ניתוחים על הסטריאוטיפ המזרחי ועוד....

r a l i

New member
קובי יקירי....

בדובר בעבודת המסטר שלי.... קצת קשה להעביר דרך המחשב... אבל אני מוכנה מדי פעם...אם זה לא ידליק את החבר'ה(משום שמדובר בחומר תעמולתי גזעני כלפי המרוקאים) מדי פעם להקליד עבורכם "קטעים נבחרים". אני יודעת גם היום כאשר אני מרצה על פערים חברתיים אני נתקלת בתגובות זעם .

שרונהה

New member
rali את "הקטעים הנבחרים"

של אמנון דנקנר ושות' תחסכי לנו כאן בבקשה....... הוא בעצמו מצר על מה שכתב. את לא בעניינים......... תקראי גם מאמרים שכתבו כתגובה ל"נאצה" שלו.... זה פורום חדש, ולדעתי אין טעם להרוס אותו וזה לא המקום פה לדון בפער בין ספרדים ואשכנזים, די!!! נושא זה נטחן עד דק!!!! אלה זמנים אחרים. יש נישואים מעורבים וילדים מוצלחים מאוד.... כולנו אחד........ כל עדה נתנה את הצבע, הטעם והיופי שלה וביחד כולנו יהודים... כאן אפשר לדבר על המסורת, המנהגים, ההווי, הפולקלור, בעצם על הצבע, הטעם והיופי של העדה הזו.... זה יאפשר ליוצאי העדה להזכר ולאחרים להכירה יותר. זו דעתי....

r a l i

New member
ברשותך שרונהה

ראשית נתבקשתי.... שנית ביקשתי רשות על מנת לא לפגוע.. כך שההתקפה מיותרת.

שרונהה

New member
אין בעיות rali

אני לא אחראית כאן על שום כלום....... חופש הוא חופש הוא חופש...... וזכותך לעשות בו כרצונך..... כל טוב

kobi 27

New member
אין צורך להתווכח אני לא הבנתי מהו

נושא העבודה וחשבתי שיהיה נחמד. אך אם עבודה זו הינה גזענית או פוגעת נוותר עליה. אין צורך להתווכח. rali תודה בכל אופן

למעלה