צריך עזרה

double M

New member
צריך עזרה

שלום קוראים לי מתן ואני אוהב בעיקר רוק ומוזיקה שחורה, אבל בזמן האחרון התחלתי לשמוע גם פאנק, ואני לא ממש יודע מה להתחיל אתם יכולים לתת לי המלצות לקצת להקות/זמרים, גם ישראלים, ואם אפשר אז דברים יותר "רכים" אם יש כאלו תודה, מתן

double M

New member
שכחתי משהו....

אם אפשר גם אתרים בנושא, בעיקר בעברית

voodoo

New member
היי מתן ...

נסה לשמוע קוקובלוף הם משהו כמו פאנק רוק ישראלי כזה ... נסה פאנק בריטי כי הוא בד"כ לא קשה כמו האמריקאי אבל זה גם תלוי בסגנון של אותה להקה שמע dickies אולי גם vandals, weezer הם פאנק טהור יחסית ככה שתוכל לקבל את הרושם על הנושא אתרים ..אממ הנה כמה

Sham 69

New member
קוקו בלוף פאנק רוק?

ממש לא קוקו בלוף זה מן פאנק מטאל כזה להקות ישראליות ששרות "דברים רכים": one missed call useless id man alive

Sham 69

New member
הם ישראלים

והם מסריחים הלהקות הישראליות הכי טובות הן תחת לחץ, כאוס ראבאק, אסטרוגליידס ובכלל .. הלהקות פאנק שמנגנות הכי יפה בארץ הן כאוס ראבאק וקוקו בלוף. הם מנגנים אפילו יותר טוב מהרבה פאנק מפורסמות יחסית .. ואישית את רוב ה"תוארים" ..(נגינה, ליריקס, עיבוד, מסר וכו´) הייתי נותן לכאוס ראבאק. רק חבל שהסולן שלהם נשמע מסריח על גביי MP3, בהופעות הוא נשמע בהרבה יותר טוב

Rambozo

New member
אינפקציה!!!!!

עכשיו הוא רק צריך לחכות עד שכולם יפצוצו את מכות הכי חכם בבית ספר אבל הכי מסכןבהפסקת עשר

e-shfiyut

New member
עלובים.... אבל מצחיקים

בכלל זה מחזיר אותי לימים העליזים בכיתה ז´... אבל זה לא פורום נוסטלגיה... אז...זהו אי

פיליפ

New member
המלצות

קוקו בלוף והיתושים אגן להקה מומלצת. דברים רכים? מי שציין את weezer ו- man alive צדק בהגדרה, להקות רכות אבל טובות ויש גם את rx benedicts the adicts (להקה בריטית של פעם, כמו שפאנק בריטי איכותי צריך להישמע) אם אתה מעוניין גם "להרחיב" קצת את האופקים ולשמוע עוד פאנק אז תנסה להקות כמו vice squad bad religion וכמובן להקות הפאנק המפורסמות sex pistols the exploited עוד ישראליות: dpa hall of shame jerusalem syndrome אתר מומלץ ללהקות אנדרגראונד ישראליות: www.gutzy.com

למעלה