צריך עזרה

Eliran g10

New member
צריך עזרה

שלום אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מבצעים את שלב 26 בקיפול הקופסה

גילה או

New member
שלב 26 בקופסא

גם אני לא הצלחתי להגיע משלב 26 לקופסא המוגמרת בשלב 27.קיבלתי קופסא יפה ,אבל לא זאת שברישום.מידי פעם אני מנסה לחזור לנסיון אבל ניראה לי כי אני מנסה כל הזמן באותו כיוון שהוא כניראה מוטעה.אז בינתיים יש לי קופסא שונה אך יפה.

yepeled

New member
הקופסא מקבלת נפח.

בשלב 26 הקופסא מקבלת נפח על ידי שמכניסים אצבע אחת או שתים דרך הפתח העליון ודוחפים את הקרקעית של הקופסא ואת הקודקודים שלה. באותו זמן לוחצים מבחוץ פנימה על אמצע הצלעות. קודקוד וצלע אחת כל פעם.הצלע צריכה להפוך לדופן צדדית מעוינת על פי הקיפולים שבשלב 25. לי אישית יצא משהוא קרוב אבל לא לפי המצוייר כי לא קפלתי את שלב 25 היטב.

כרמל 1

New member
אני לא מצליח את שלב 5

ואני מקווה שהסרטון המצורף יעזור להבין אותי.. אז מה אני צריך לעשות?

Eliran g10

New member
מה שצריך לעשות

בשלב 5 צריך לעשות בדיוק כמו בשלב 4 רק את כל שאר הצדדים שנישארו כלומר להכניס אצבע לכיס ולמעוך אותו מלמעלה

tapuzina2001

New member
כדי לראות את הסרטון הזה אתה צריך

שתיהיה לך תוכנה בשם shockwave. יש להם אתר. בחיפוש פשוט באחד ממנועי החיפוש תוכל למצוא את האתר ולהוריד ממנו את התוכנה חג שמח תפוזינה

giladznaor

New member
תודה

ניסיתי להוריד את זה ולהתקין, אבל זה עדיין לא עובד אצלי משום מה. זה בפירוש מזהה שזה אפליקציית shockwave ומנסה להפעיל את זה, אבל זה לא פועל. זה כנראה בגלל שאני משתמש במוזילה ולא באקספלורר....

giladznaor

New member
שלב 11

בשלב 11 צריך להביא את ה"1" הצהוב למרכז הדף, אבל צריך לשטח רק את הקו שמסומן ב ___ ____ ___. הדגם לא יהיה שטוח אחרי השלב - הוא יהיה תלת-מימדי. רק אחרי שלב 18 (קיפולי שיטוח) הוא יהיה שטוח.

למעלה