צריך עזרה....

• פותח הנושא snl
  • פורסם בתאריך

snl

New member
צריך עזרה....

אני גבר בן 24 סטודנט מצליח, עובד בעבודה מעל הממוצעת, שוכר דירה יפה, בעל רכב, נראה סבבה, אינטליגנט.... אני מציין את כל הפרטים הללו כי יש לזה סיבה. הכרתי בחורה (אגב אני נורא בררן) שמבחינתי מתאימה לי מכל הקריטריונים, יפה , חכמה, מעניינת... ועוד הרבה מעבר. כשהכרתי את אותה בחורה (שמה עדי), היה לה חבר רציני מאוד שהיא אהבה מעל הגג... אבל איך שהוא היא חשקה בי מאוד... היא נפרדה ממנו בגללי (אני הייתי כבר פרוד מזה כמה חודשים). בגלל המצפון שלה וחוסר הוודאות אם היא עושה את המעשה הנכון ... נפרדנו, חזרנו, נפרדנו חזרנו..... וזה חזר על עצמו מס' לא מבוטל של פעמים!! לאחר שלושה חודשים היא החליטה שאנחנו מסיימים את הקשר לחלוטין ושהיא מנסה איתו את הקשר שוב(ראוי לציין שהיא לא הייתה איתו בקשר במהלך התקופה). אני כבר מאוהב עד הגג, (גם היא הראתה סימני אהבה לכל אורך התקופה גם כשנפרדנו) חוטף סטירה מצלצלת... לאחר שבועיים , קיבלתי שיחת טלפון ממנה והיא מבהירה לי שהקשר בנהם לא יילך יותר והיא רוצה להיפגש... בקיצור חזרנו. מאז החזרה עברו 4 חודשים... שהיא לא מפסיקה לדבר עליו, שהסקס כבר לא באותו מינון כמו פעם... דברים השתנו.... היא מבקשת שאני יתן לה זמן לצאת מהמחשבות על האקס... אני אוהב אותה .... אני מבין שהוא עדיין נמצא בליבה... אני חסר אונים לחלוטין... זה פשוט כבר נמשך זמן רב... נשים יקרות... אני אשמח אם אקבל תגובות שיעזרו לי להחליט אם להשאר איתה או לא... שלכם, עידו...

אש אש

New member
מה הגבר רוצה?

לא באה עם מילים יפות מנחמות,התנצלותי,הבאתי את האמת. עדי,לא עזבה את החבר שלה בגללך! שהרי אם כך,היא עוזבת אותך כל הזמן בשבילו!! אז אם חשבת שאתה מוחמא? כבר לא,היא לקחה את זה ממך. זה משהו שקשור בה,ואם התכונות היפות שמנית בה, הרי שהבחורה,לא יציבה,אינה עיקבית,ומשחקת עם רגשות של שניים. ועדיין לא יודעת מה היא רוצה בחייה. היא גם לא אמינה,כי אני משכונעת שהחבר שלה לא יודע על קיומך זו הסיבה שהוא מקבל אותה בכל פעם חזרה. אבל אתה? מהי סיבתך? אהבה? איפה הראש? הסטודנט המוצלח? דירה,עבודה רכב? חבר יקר,ההצלחה חיצונית לא שווה הרבה,אם לא השגת הצלחה בתוך עצמך. "לא ברור לך שלא את ההר אנחנו כובשים אלא את עצמינו?" איפה הנאמנות לעצמך עידו,לא מגיע לך יותר מזה? אז אתה שואל אם להישאר איתה? כן,בטח,אם אתה רוצה להיות הכדור במשחק שלה,אם אתה רוצה לכאוב,אם אינך ראוי ליותר? ולא תוכל להשיג אחרת,אמיתית,ורק שלך.... היא לא מרגישה? לא יודעת שהיא מכאיבה? איפה הרגישות שלה? איפה האהבה שלה אלייך? איפה האינטליגנציה שלך שהזכרת? אז אם כל הכאב WAKE UP AND SMELL THE COFFEE בוקר טוב עידו ובהצלחה.
אש.

ritarita

New member
ולי קוראים לעיתי בוטה..:)

הסכמתי עם כל מילה. לא רק גברים מסוגלים לעשות זאת זה..

niva99

New member
המלצה.

זה שייך לאותם במיקרים בהם אתה צריך לזוז צעד אחד אחורנית ולומר לה שקודם תיסגר עם עצמה -מה היא רוצה בדיוק ממע' היחסים ביניכם ולאחר שתדע מה היא רטוצה מעצמה -רק אז שתבוא אליך. זהו המקרה הקלאסי שבו ככל שתהיה פחות מובן מאליו,פחות נגיש כך תיהיה יותר נחשק ורצוי. (באופן עקרוני -אני נגד משחקים-אבל כאן מתבקשת תק' צינון שתבוא מיוזמתך ואז תיווכח במו עיניך-באיזו מהירות היא תחליט החלטה נבונה). ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

דנה551

New member
אני מסכימה עם קודמיי

עושה רושם שהיא יודעת שלא משנה מה שהיא תעשה תמיד יהיה עידו שם בפינה מקבל אותה בזרועות פתוחות. לדעתי אתה צריך לשוחח איתה ולהבהיר לה בעדינות שהיא צריכה להחליט מה ההחלטות שלה כדי שהיא תבין איך היויו שהיא משחקת בין שניכם גורם לך להרגיש לא נוח. כנראה ששניכם נראים לה וקשה לה להחליט וזה לא לעניין אם לא הייתה כל כך מאוהב בה אז ניחא אבל זה מפריע לך וגורם לך חוסר אונים כפי שכתבת בעוד שאתה אמור להנות כשיש לך חברה קבועה שאתה אוהב. תתחיל קצת לעשות פוזות כמו שאומרות הבנות ואז היא קצת תבהל. בהצלחה

למעלה