צריך עזרה...

• פותח הנושא snl
  • פורסם בתאריך

snl

New member
צריך עזרה...

אני גבר בן 24 סטודנט מצליח, עובד בעבודה מעל הממוצעת, שוכר דירה יפה, בעל רכב, נראה סבבה, אינטליגנט.... אני מציין את כל הפרטים הללו כי יש לזה סיבה. הכרתי בחורה (אגב אני נורא בררן) שמבחינתי מתאימה לי מכל הקריטריונים, יפה , חכמה, מעניינת... ועוד הרבה מעבר. כשהכרתי את אותה בחורה (שמה עדי), היה לה חבר רציני מאוד שהיא אהבה מעל הגג... אבל איך שהוא היא חשקה בי מאוד... היא נפרדה ממנו בגללי (אני הייתי כבר פרוד מזה כמה חודשים). בגלל המצפון שלה וחוסר הוודאות אם היא עושה את המעשה הנכון ... נפרדנו, חזרנו, נפרדנו חזרנו..... וזה חזר על עצמו מס' לא מבוטל של פעמים!! לאחר שלושה חודשים היא החליטה שאנחנו מסיימים את הקשר לחלוטין ושהיא מנסה איתו את הקשר שוב(ראוי לציין שהיא לא הייתה איתו בקשר במהלך התקופה). אני כבר מאוהב עד הגג, (גם היא הראתה סימני אהבה לכל אורך התקופה גם כשנפרדנו) חוטף סטירה מצלצלת... לאחר שבועיים , קיבלתי שיחת טלפון ממנה והיא מבהירה לי שהקשר בנהם לא יילך יותר והיא רוצה להיפגש... בקיצור חזרנו. מאז החזרה עברו 4 חודשים... שהיא לא מפסיקה לדבר עליו, שהסקס כבר לא באותו מינון כמו פעם... דברים השתנו.... היא מבקשת שאני יתן לה זמן לצאת מהמחשבות על האקס... אני אוהב אותה .... אני מבין שהוא עדיין נמצא בליבה... אני חסר אונים לחלוטין... זה פשוט כבר נמשך זמן רב... נשים יקרות... אני אשמח אם אקבל תגובות שיעזרו לי להחליט אם להשאר איתה או לא... שלכם, עידו...

Stripperella

New member
אממ......./images/Emo4.gif

תגיד לא נמאס לך שהיא משחקת איתך???? אם היא הייתה ממש מאוהבת בך אז לא הייתם נפרדים חוזרים נפרדים חוזרים...חלאס! ואם היא הייתה מאוהבת בך ממש היא לא הייתה חוזרת לאקס שלה ולא היה אמור להיות לה חששות וחרטות אני חושבת שכדי לך לקרר את הקשר הזה אתה סתם תסבול מזה.....אני עדיין לא מבינה איך יכולת להיות ככה הרבה זמן אני פשוט הייתי משתגעת! אבל רק שתדע שלא משנה מה כולם אומרים (כולל אותי) תעשה מה שבלב שלך...

ChilD SouL

New member
לא להשאר...

ואם הייתי במקומך, אפילו לא הייתי נכנסת לקשר כזה מההתחלה. הקשר הזה לא בריא, לא לך ולא לה.

עושה רושם שאתה קצת ריבאונד גאיי

עבורה. היא נשמעת אחלה בחורה, ואני גם לא שופטת אותה על המעשים שלה כי אחרי הכל גם היא במצב נפשי מסובך א ב ל עם כל העירבובים הפנימיים שלה, היא סוחבת אותך אולי קצת נמאס לה מהבחור הקודם, אולי אתה טוב יותר ממנו בכל מקרה היא לא סגורה על עצמה. מצד אחד, זה אהבה ואף אחד לא מבקש ממנה לשכוח הכל. מצד שני, היא לא יכולה לעשות איתך סקס ולחשוב על האקס. אני לא אומרת להעיף אותה לעזאזל כי אתה כן אוהב אותה, אולי פשוט תודיע לה, שהיא חייבת להיות סגורה עם עצמה. תן לה זמן שתשב, תחליט ואז רק תבוא אליך ותגיד לך כן או לא. לסיכום, היא דורכת עליך ביג טיים. אבל רק בגלל שאתה נותן לה לדרוך. תגיד לה שזה לא מתאים לך, תנקוט עמדה ואולי אז היא תבין שיש לה עסק עם בן אדם ולא עם בובה על חוטים.

אם אתה אוהב סבל...

אתה יכול להישאר איתה!! היא משחקת בך ובו..היא ניפרדה ממנו, בשבילך.. הייתם און אנד אוף, במהלך הקשר. ניפרדתם היא חזרה אליו. אחרי שבועיים היא התקשרה ואמרה שביניהם זה לא יילך, והיא רוצה לנסות איתך שוב.. רק מהמשפט הזה ניתן להבין שהיא חיפשה איפה יהיה לה יותר נוח, יותר שווה, נעים ומשתלם. אתה באמת צריך כזאת בחורה על הראש שלך?! היא משחקת בשניכם..ובך בייחוד, כי היא יודעת שאתה מאוהב.. עזוב אותה, ותחפש לעצמך מישהי שתאהב אותך בזכות מה שאתה..לא תעשה השוואת עם אחר, ולא תחפש רווחים!

Shablula 88

New member
עידו מותק...

אתה באמת נשמע אחלה של בחור, וחבל... כי הבחורה פשוט משחקת איתך.. היא נפרדה ממך סופית כדי לחזור לאקס, ואז כשחזרה וניסתה שוב וראתה שלא הלך, שוב חזרה אלייך, ועכשיו היא עדיין לא יכולה לשכוח ממנו... אני לא מבינה מה הקטע של הבחורה... כנראה קצת קשה לה עם פרידות, אבל אני לא חושבת שזה צריך להיות ככה ואתה לא צריך להיות זה שסובל מכול הסיפור... כי מה בסך הכול אתה מחפש? קצת אהבה...?...
אתה צריך לדבר איתה ולהבהיר לה שאתה לא מוכן לפינגפונג הריגשי הזה... חבל עלייך... שיהיה המון בהצלחה.. ותעדכן אותנו אם יש חדש...

MAX D

New member
נתק כל קשר איתה-

היה לי מצב דומה, נישארתי וזה הפך רק ליותר ויותר לא נעים. הערות לא במקום, דיבור בלתי פוסק עליו כי "היא מנסה לצאת מזה"... אתה בסוף נשאר בגדר ריבאונד ולא יותר. צא כל עוד אתה יכול.

מגיע לךךךךךךך

מניאקקק לא מפרידים בין בני זוג תן להם להיפרד לבד סך הכל קיבלת מה שמגיע לך בחורה שעוזבת קשר בשביל מישהוא אחר באמצע ככה פתאום זה מראה שהיא לא רצינית וכמו שהיא שיחקה בו היא תשחק בךךךך כל אחד רק אוכל את המרק שהוא מבשל.......

למעלה