צריך עזרה

mr redimmer

New member
צריך עזרה

מה קורה אנשים? טוב אז ככהה יש לי בעייה עם האייטונז. כשהתקנתי את האייטונז ז הגדרתי אותה שתופעל רק מתיקיית המוזיקה שלי במחשב. במקום זאת, היא הפכה להיות תוכנת המוזיקה הרשמית של המחשב שלי. וזה אומר שכל המשפחה שלי שומעים מוזיקה דרך האייטונז וזה לא טוב כי אז כשאני מחבר תא האייפוד אז אני מעתיק גם את השירים שלהם והם יכולים לשמוע את המוזקיה שלי וזה לא נעים. היום הסרתי את האפשרות הזו והמחשב חזר לקדמותו והוא מנגן מוזיקה דרך תוכנות שונות ואחרות. אבל איך אני עושה שהוא יפעיל את האייטונס רק מהתיקייה שלי? כי אני לא רוצה כל פעם לפתוח את האייטונס ולהוסיף שיר שיר... בבקשה עזרה. אני ממש אוהב את הפורום הזה ואני לא רוצה שזה יאכזב לי את האייפוד..

בxp כשעושים כפתור ימיני מופיע תפריט

של פתח ב... וכמה תוכנות אפשריות תבדוק ותדווח

weddew

New member
אני לא חושב שהוא התכוון לזה...

לפי מה שהבנתי אתה רוצה לפתוח רק קבצים מתקייה מסוימת ב- ITUNES זה לא אפשרי בגל שאתה הגדרת קובץ מסוים שיפתח בתוכנה מסוימת... הפתרון היחיד זה שההורים שלך ישתמשו בקבצי MP3 ואתה תשתמש בקבצי AAC... צריך לבדוק אם ישנה אפשרות של סינכרון אוטומטי של התקיה.. כלומר, כל קובץ שתעביר לתקיה תועבר ישירות לאייפוד (יש את זה בקאזה)...

אני כן הבנתי אותו

וגם אותך לגבי כיוון רק לAAC זה צודק במקרים מסויימים זה אכן הגיוני כי רק האיטונז מנגן AAC אבל סביר להניח שהוא גם מביא את השירים ממקורות אחרים שהם כבר mp3 ואני לא ממליץ להמיר את הmp3 לAAC כי האיכות תיפגם השיטה שלי הכי הגיונית וישירה ככה הוא לא יפתח את התוכנה האחרת וההורים שלו כן לגבי סינכרון אוטומטי? לא מכיר דבר כזה אולי יש איזו תוכנה שעושה את זה אבל מה יותר הגיוני מלחיצה על כפתור ימיני ובחירה באיטונז? איזה סקריפט יתן את זה יותר מהר?

mr redimmer

New member
יש לי windows 2000

בתכלס אין לי בעייה לשמוע מוזיקה דרך ווינאמפ או מדייה פלייר אבל כשאני ארצה להעביר שירים לאייטונס כדי להעבירם לאייפוד מה אני אצטרך לעשות? לפתוח את האייטונס ולהעביר שיר שיר?

mr redimmer

New member
אבל

אני לא רוצה להעביר ספריות שלמות כל הזמן. נגיד ואני מוריד כמה שירים מלהקה מסויימת ועוד כמה שירים מלהקה מסויימת אחרת, ויש לי כבר 2 פלייליסטים באייטונז שלהם ואני רוצה להעשיר כל אחת מהן....איך אני אעביר נגיד 2 שירים של...לינקין פארק לתיקייה של לינקין פארק שכבר קיימת באייטונז ולא באמצעות גרירות דרך הלאבררי וכנ''ל ללהקה אחרת?

mr redimmer

New member
אפשר להגיד שכן

מאז שקניתי את האייפוד התחלתי להשתמש בה. אבל רק השירים בתיקייה שלי הופעלו על ידי האייטונז. וזה ממש ממש גרוע שאני צריך להיות בין שתי בחירות לא הוגנות: הראשונה זה שכל הבית שלי ישמע מוזיקה דרך האייטונז ואז אני צריך לנקות את השירים כל הזמן מהתוכנה וזה יקח לי שעות (רק אני משתמש באייפוד), או לפתוח את התוכנה כל הזמן ולהוסיף שיר שיר אחר אחרי השני. אני אל מוכן לכפייה של אפל!

עדיין לא הבנתי מה הבעיה

האיטונז לא מוגדר כתוכנה ראשית אז הם מנגנים עם הויןאמפ כשאתה על המחשב ורוצה לשמוע מוזיקה אתה פותח איטונז ועובד איתו אז מה בעיה בדיוק? לשיר או שתים שאתה שם באיטונז?

mr redimmer

New member
אני אסביר יותר ברור

1. אני רוצה שהאייטונס תופעל רק לשירים שנמצאים בתיקייה שלי במחשב. 2. אם נגיד וקיימים אצלי באייטונס של פלייליסטים. אחת נגיד של לינקין פארק ואחת של דראגון פורס. בכל אחת מהן יש כמה שירים. אני מוריד מהאינטרנט עוד שירים, עד היום אני פשוט לחצתי על השיר המסויים, האייטונס נפתחה, הוא נוגן איזה חצי שנייה והוא גם נשמר בלאבררי, ואז גררתי אותו לפלייליסט שלו. איך אני יכול להעיבר נגיד 5 שירים בבית אחת לפלייליסט?

ALMIGHTY

New member
אמממ

לא בטוח שזה אפשרי שלשירים מסוימים יהיה נגן מסוים ולשירים אחרים נגן אחר. בכל מקרה, אתה לא חייב שה-iTunes יהיה הנגן הטבעי של השירים שלך. לך ל Edit Prefernces General ותוריד את ה"וי" מהאפשרות האחרונה:"iTunes זה הנגן לכל קבצי האודיו". אתה גם יכול לבחור מספר שירים בתיקיות (Browser), ללחוץ על הקליקר הימני בעכבר, לבחור Open With ואז iTunes. אני, למשל, יכול לבחור בין iTunes לWindows Media Player וQuickTime.

למעלה