צריך עזרה

yBm555

New member
צריך עזרה

איך קוראים למשחק פוטבול מאנגלית אם אפשר מאדן משהו כזה... איך קוראים לו באנגלית ואם זה משחק טוב?

Yo-man

New member
יש Madden 2005

ויש משחק של ESPN שנקרא ESPN NFL 2005 שהשנה יצא אחלה. שני המשחקים מצוינים, אבל מצריכים טיפה השקעה כדי להגיע לרמת משחק של PRO. הכרת חוקי המשחק גם חשובה כדי לא לעשות עבירות, למרות שאת זה אפשר ללמוד תוך כדי המשחק. הכל מוסבר תוך כדי. שווה להתחיל מאפיהשהו, והמשחקים האלה זו התחלה טובה.

evilplate

New member
איזה משחק פוטבול אתה הכי אוהב בשוק?

והאם כיף לשחק משחקי פוטבול(וירטואלים כמובן) עם חברים או שזה איטי מדי ולישראלי הממוצע לא תהיה סבלנות (למשל חברים שלי חולים על pro evolution) ואני ימצא את עצמי לבד?(שזה גם סבבה אבל חשוב לי שיהיה כיף להיתחרות נגד מישהו לא ממוחשב)

Reshefgarcia

New member
השנה...

המשחק המוצלח הוא זה של ESPN שנקרא ESPN NFL 2005 למרות שגם MADDEN 2005 טוב מאוד... לגבי המשחק עצמו,יש בו הרבה יותר טקטיקה ממשחקי כדורגל או כדורסל,כיוון שאתה חייב כל פעם לבחור את המהלך שקבוצתך מנסה לבצע.... אבל מצד שני... זה גם הרבה יותר כיף... כי כאשר אתה משחק מול בן אדם ולא מול מחשב,יש הרבה יותר אלמנטים מאשר במשחק של PRO EVOLUTION הרי שם,בכדורגל,כשאתה מנסה להבקיע,היריב שלך מנסה להוציא ממך את הכדור.. וזאת השורה התחתונה... במשחקי פוטבול,בכל מהלך ומהלך,אתה בוחר את מה שאתה רוצה לעשות,מקווה שההגנה לא בחרה מהלך שיעצור את ההתקפה שלך, ומנסה לבצע את המהלך... זה הרבה יותר קשה מסתם מסירה-מסירה-הגבהה-נגיחה-שער.. מצד שני... זה גם הרבה יותר כיף כשמהלך שבחרת,כדי להשיג שניים או שלושה יארדים פתאום הופך לטאצ'דאון של 70,כי החבר שלך בחר את ההגנה הלא נכונה...או להפך...כשאתה בהגנה ומצליח לעצור אותו,,זה יותר מספק,כי אתה יודע שקלטת את המהלך הבא שלו... וכך הלאה... באופן אישי אני מת על משחקים מהסיבה הזאת בדיוק...

evilplate

New member
רגע אבל..

איך זה עובד? איך אני מסדר כל מהלך? מה אני מתחיל להזיז שחקן שחקן ולמקם אותו ואז מסמן כל שחקן לאן אני רוצה שהוא ירוץ וכו'? זה נשמע לי שעה כל מהלך...לאנשים יש צבא למחרת אתה יודע, אי אפשר ככה :p ורגע שאני מסדר את ההתקפה חבר שלי לא יכול לראות מה אני עושה? אל תשכח זה פס2 ואנחנו על אותו מסך,איך זה עובד? המשחק קל ללמידה או שהם יתיאשו ואחרי שנייה נשחק פרו אבולושן שוב :/ (נמאס לי כבר אנחנו שנה משחקים פרו אבולושן אני מחפש איזה משהו חדש ומרענן) בכל מקרה תודה על התשובות :)

Reshefgarcia

New member
לא...זה קצת יותר קל מזה.....

לפני כל מהלך,גם להתקפה וגם להגנה יש מסך של בחירת מהלך... שהולך בשני שלבים קודם כל בחירת FORMATION או מבנה,שזה הצורה שבה השחקנים יעמדו על המגרש כשלכל FORMATION יש סוגים שונים של מהלכים שיוצאים ממנו...חלק טובים למסירות ארוכות,חלק לקצרות וחלק לריצות... כנ"ל לגבי ההגנה... חלק מהמבנים טובים לעצירת הריצה,חלק נגד המסירה ברגע שבחרת FORMATION אתה בוחר מהלך מתוך אותו FORMATION ואז,על השדה,מנסה לבצע אותו... רוב המהלכים אתה שולט על הקווטרבק,אם הוא מוסר,אתה מחליט לאן ימסור,מבין האופציות שלו... ברגע שמסרת את הכדור,אתה משתלט על הרסיבר המיועד,ומנסה לתפוס את הכדור,ואם תפסת,אתה מתחיל לרוץ איתו,כמה שתוכל... אם זה מהלך ריצה,אתה שולט ישר על הרץ,ומנסה לעשות איתו את המהלך... בהגנה,אתה יכול לשלוט על כל שחקן,אבל אם אתה לא יודע מה הוא אמור לעשות באותו מהלך...אתה יכול לעלות לקבוצה שלך בטאצ'דאון... וכך הלאה.. כל מהלך בפני עצמו

evilplate

New member
אוקיי מובן פחות או יותר

אבל לא ענית לי איך זה מסתדר נגד חברים,זה שהם רואים את הFORMATION והמבנים שקבעתי בהגנה/התקפה לא הורס קצת? תודה רבה לך

Reshefgarcia

New member
זה לא הורס כי....

הם רואים את ה FORMATION אבל הם לא יכולים לדעת איזה מהלך אתה בוחר מתוך ה FORMATION בגלל שהבחירה נעשית ע"י לחיצה על כפתור,נניח כפתור הריבוע זה מהלך מסירה לצד ימין,וכפתור העיגול זה ריצה לשמאל,לחברים שלך אין דרך לדעת למה להתכונן... אותו הדבר תופס לגבי ההגנה... חבר שלך יכול לראות איזה סוג של הגנה אתה בוחר,אבל הוא לא יכול לדעת את המהלך המדויק...ויכול להיות מצב שכפתור אחד זה בליץ מצד ימין בעוד שכפתור אחר זה כיסוי אזורי נגד מסירה...וכולם מתוך אותו FORMATION... ככה שאין לך מה לדאוג... כמו כן,מרגע שההתקפה בוחרת מהלך יש להגנה מספר קטן של שניות לבחור מהלך תגובה...מה שדי מכריח אותך,בתור ההגנה,לבחור משהו בהתאם לטקטיקה שלך, במקום לנסות להתאים את עצמך להגנה...

geviaz

New member
הכיף של שני אנשים...

זה שאפשר לשחק ביחד ולתאם מהלך שלא נמצא במאגר של המשחק. הכי כיף לבחור שחקני קו הגנה ולעשות כל מיני "בליצים" מטורפים שירסקו את הQB. לי יש NFL2K2 וNFL blitz של סגה דרים-קסט שם אפשר לשחק גם 4 אנשים. מהניסיון שלי עם חברים שלא ממש מכירים את החוקים, מאוד קל לתת להם להיות RB או למסור להם בתור WR כשאתה (או מישהוא שמבין) הוא הQB- בלי שהם ממש יודעים את כל הפרטים. ובהגנה פשוט להסתער על הQB בכל הכוח. (ב NFL blitz אין בכלל חוקים אז זה הכי כיף). הדבר שעושה משחקי ספורט כל-כך טובים זה האלמנט של התחרות נגד בני אדם, ובפוטבול תמיד יש מצב למהפך אז זה תמיד מותח.

למעלה