צריך עזרה..

gilgor

New member
צריך עזרה..

האם למישהו יש את הגייט המדוייק של אלעל או ארקיע בנמל התעופה ברומא פיומיצינו? אני יודע שזה בטרמינל C אם יש משהו מעבר לזה.. תבורכו

HELLAS

New member
נכון, אבל קבל תיקון לשמות...

הנמל הגדול - פיומיצ'ינו FIUMICINO הנמל השני - צ'אמפינו CIAMPINO

gilgor

New member
גילה זה לא גייט מדוייק

כתוב שם טרמינל בלבד אבל...תודה בכל זאת!

מסיבות בטחוניות,חברות התעופה

הישראליות,מקצות גייטים ביום הטיסה בלבד,ולפעמים שעות ספורות לפני הבורדינג,אז סוֹרי.....

gilgor

New member
לא מדוייק...

אומנם זה לא מפורסם בחוצות אבל דווקא לחברות ישראליות בכלל ולאלעל בפרט יש גייט קבוע כי יותר קל לרכז את האבטחה סביב גייט מרכזי אחד ולספק את השירותים הרגילים שמקבל מטוס כחלק מהPRE FLIGHT.

S o l l y

New member
נכון...

אני זוכר שטסנו מפרנקפורט לישראל, היה גייט מיוחד כזה בצד השני של השדה, שהוא כזה כאילו רק לטיסות לישראל או משהו כזה, היו שם מלא תמונות של אל-על מישראל וזה... ואפילו שטסנו עם לופטנזה לישראל, הם טסו משמה.. והיו שם כמובן עוד בדיקות בטחוניות בנוסף לבדיקות הרגילות שיש בגייט רגיל...

e dor

New member
גם לא תמיד מדוייק

יש מקומות, כמו הולנד, אני מאמין שיש עוד, שיש להם מס' של גייטים קבועים. בהולנד זה G למשל, במיוחד G8 ו-G6 אך גם 2 ו-4 מתפקדים מידי פעם כגייטים של אלעל. בכלל זה איזור של אמריקאיות וישראליות וכשאין את אלה אז זה ככל שאר האזורים. אני מאמין שיש עוד שדות שזה מתנהל בהם כך. אם מישהו שטס לשם יוכל לענות זה יהיה הכי פשוט

אחמד, מסניף החיזבאללה בלונדון

שואל, באיזה טרמינל גייט 36?כי יש כמה טרמינלים, והוא לא יודע היכן להניח את הבצצה.....

e dor

New member
תמיד תמיד ?

טוב ... אמרתי, אולי יש עוד כאלה כמו בהולנד - אין לי מושג, לא טסתי המון פעמים באלעל

HELLAS

New member
לגבי לונדון

זה תמיד ! בדוק כבר מספר שנים. לגבי נמלי תעופה אחרים - אני באמת לא יודע.

gilgor

New member
יש חנייה קבועה לאלעל ברוב היעדים

בJFK בציריך בדה גול, היטרו, ברלין וכמו שדור אמר זה לפעמים לא גייט קבוע אלא אזור מסויים- כמו ארקיע בCDG תמיד הם באזור הT2-8 בטרמינל1.

למעלה